Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві завдяки сигналізаціі впіймали двох квартирних злодіїв

11 лютого 2010, 13:27
Дата ефіру/події: Четвер, 11 лютого 13:27

Двома квартирними крадіями стало менше. Їх затримали у Києві завдяки сигналізації. Шансів втекти у грабіжників не було, їх буквально загнали у пастку.

До квартири на вулиці Беретті двоє грабіжників залізли, коли господиня пішла за продуктами. Зламали замок, забрали ноутбук та коштовності. Однак накивати п'ятами не вдалося: спрацювала сигналізація. За кілька хвилин прибули правоохоронці.

Сергій Михаленко керівник відділу ДСО м. Києва:

- Прибувши до даної квартири, обстеживши, блокувавши, наряд виявив, що на вхідних дверях вибиті замки. Черговий по підрозділу скорегував суміжний наряд для відпрацювання даної території для виявлення підозрюваних осіб.

Як тільки злодії побачили міліціонерів, одразу кинулися тікати. Шансів вийти з під'їзду не було, тож кинулися сходами вгору. Поцуплене кинули сходах.

Сергій Михаленко керівник відділу ДСО м. Києва:

- На шостому поверсі наряд знайшов пакет, в якому знаходився ноутбук "Samsung" та речі замовника. Слідча оперативна група коли відпрацьовувала, то в сміттєзабірнику знайшли викрутку, якою були викручені замки, та розвідний ключ.

Далі дев'ятого поверху - ані руш, вихід на дах закритий. На сходах курив чоловік. Злочинці кинулися до нього, щоб впустив у квартиру. Чоловік почав пручатися.

Бойко Віктор, співробітник відділу ДСО м. Києва:

- Коли мужчина виходив з квартири, намагалися запхнути його в квартиру та сховатися у квартирі. Ми обстежували під'їзд, відкрили двері, і вони якраз були там. При затриманні оказали фізичну непокору. Ми застосували прийоми САМБО та наручники.

Затриманих відвезли у райвідділок. Своєї провини вони не визнають. Кажуть, зайшли у під'їзд погрітися.

Затриманий:

- Я не знаю, за что меня задержали. Курили сигарету в подъезде.

- Вы ранее судимы?

- Да.

- За что?

- Я без адвоката ничего говорить не буду.

Міліціонери підозрюють молодиків у низці інших злочинів. Зокрема, крадіжках речей з автомобілів.

Тарас Білаш, Кирило Коротких. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.