Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві затримали таксиста-наркомана

11 лютого 2010, 14:18
Дата ефіру/події: Четвер, 11 лютого 14:18

Таксистові з Миколаєва було не до жартів. Він просто вколовся й сів за кермо! Коли чоловіка затримали, він був настільки не при тямі, що ледь зміг назватися та підписати протокол.

Це таксі вже нікуди не їде. Правоохоронці витягають з автомобіля водія під кайфом. На запитання чоловік практично не відповідає, заледве вимовляє навіть власне ім’я. Відповіді правоохоронці шукають в машині. За мить вилучають повного шприца з опієм, гроші та незареєстрований пістолет. Складають протокол. Підписати його затриманому вдається не відразу.

Під конвоєм таксиста везуть додому. Дорогою він, нарешті, приходить до тями. Розповідає правоохоронцям: на голці вже два роки. Підсадили друзі.

Затриманий:

- Ну так вот, друзья попробовать дали. Попробовал, потом еще и еще, пока не вошел в зависимость.

Чоловік жаліється: бізнес почав розвалюватися. З двох автобусів на маршрутах міста залишився один. Ще й легковика в кредит узяв. Почав підробляти таксистом. Та коштів вистачало тільки на чергову дозу.

Затриманий:

- За сутки - вот: от 5 до 7, максимум - 10 кубов. Денег на это уходит от 250 гривен до 500.

Згодом знайшов ще один підробіток: почав приторговувати опієм. Та шокує правоохоронців інше.

Оксана Шубіна, керівник сектора МВ міліції м. Миколаєва:

- Страшно было то, что этот человек занимался извозом наших жителей. И иногда, когда поступали заказы на номер такси, он был в состоянии наркотического опьянения.

Ні таксі, ні автобуса. Майно чоловіка після суду перейде державі. За виготовлення та збут наркотиків домівкою для нього на 10 років стане тюрма.

Інна Дудченко, Владислав Гнатенко, Миколаїв, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.