Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У центрі Луцька викрили чергову порностудію

15 лютого 2010, 12:12
Дата ефіру/події: Понеділок, 15 лютого 12:12

Вони працювали в поті чола по 12 годин, і непогано на цьому заробляли. Аж раптом у порностудію, котра задовольняла смаки користувачів півсотні сайтів у режимі он-лайн, завітали луцькі правоохоронці. Під підозрою п’ятеро осіб, зокрема, громадянин Німеччини.

Порностудія в самісінькому центрі міста функціонувала неповні п’ять місяців. Її хрещені батьки - берлінський бізнесмен та луцька директорка модельної агенції. Зловмисники орендували квартиру у новобудові, обладнали її необхідною технікою, завербували дівчат. Ті цілодобово в режимі он-лайн демонстрували свої принади чи не півсвітові.

Віктор Андрейчук, керівник управління СБУ у Волинській області:

- Вони залучили до співпраці оператора, який знімав, і все це в режимі реального часу транслювалося на п'ятдесяти інтернет-сайтах. Вартість послуг для замовника, який хотів подивитися цей порносайт, складав 2 євро за хвилину.

Фінансував полуничку громадянин Німеччини. Відеотехніка, якою буквально нашпиговане помешкання, теж його. Ще одне поле діяльності іноземця - кастинг волинянок. Перед камерами працювали в поті чола більше десятка симпатичних білявок та чорнявок.

Затримана:

- Що ви тут робите, чим займаєтеся?

- Я взагалі в гості зайшла.

- Перед камерами що робите?

- Я в гості до дівчат зайшла.

- Що перед камерами робите?

- Я не при делах. Работаем.

- Який вид вашої діяльності?

- Ведемо переписку.

- З ким?

- З людьми.

- А у вас клавіатури немає. Як ви ведете переписку?

- Я нічого говорити не буду.

Ірина та ще шестеро застуканих на гарячому "акторок" пріли у дві зміни. Дівчата - переважно, студентки луцьких ВУЗів. На умови праці не скаржилися. До їхніх послуг - кухня, ванна кімната, Інтернет. Та головне, чим пишалися 20-річні дівулі, - тисячні гонорари.

Віктор Андрейчук, керівник управління СБУ у Волинській області:

- Ну, мабуть, всіх цікавить, яка заробітна плата була цих дівчат. Вона складала від 7 до 10 тисяч гривень. Але треба сказати, що дівчата мусили працювати по 12 годин в студії. І за цю працю вони отримували такі кошти.

Працювали - не скаржилися. Тепер ось, безробітні. Проти п’ятьох організаторів порносалону порушили кримінальну справу. А от головним героїням поталанило більше. Навряд чи дівчат посадять, адже слідство вважає їх лише свідками оборудки.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова, Луцьк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.