Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чоловік потрапив "під гарячу руку" та отримав ножове поранення

16 лютого 2010, 14:16
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 лютого 14:16

Мало не трагедією завершилися сімейні розбірки на Волині. Коли чоловік і дружина з’ясовували стосунки, ножем у живіт дістав невинний свідок інциденту. А все тому, що гуляли молоді люди в різних компаніях.

До будинку, де розважалася Тетяна, її благовірний прийшов не сам. Розігріті спиртним люди почали щосили гамселити в двері. Коли їм відчинили, слів не добирали. Далі почали вимахувати кулаками.

Радислав Павлюк, заступник керівника відділу Володимир-Волинського МВ міліції:

- В якийсь момент підозрюваний дістав ніж, напевно, з одягу. Цей ніж побачили свідки, і в той же момент з однієї з кімнат вийшов потерпілий, який весь час у процесі цього конфлікту спав. Він вийшов, побачив, що відбувається. Його побачив підозрюваний, і наніс йому удар в область живота.

24-річного молодика, якого підрізали через жінку-випивоху, лікують у Володимир-Волинській клініці. Якби "швидка" спізнилася бодай на 10 хвилин, його б не врятували.

Катерина Чубок, лікар Володимир-Волинської районної лікарні:

- Звичайно, якщо би вчасно не була проведена операція, людина могла загинути від кровотечі. Характер травми - це проникаюче ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням сальника з гемоперетонеумом.

Пацієнт хірургічного відділення, Анатолій, ледве пересувається коридорами лікарні. Живіт перебинтований, з-під сорочки стирчать катетери. Чим бідолаха завинив перед навіженою гоп-компанією, не знає й досі.

Анатолій, постраждалий:

- Я взагалі там "ліва" людина. Прийшов в гості, нікого не знав. Знав тільки хазяїна хати, а хто прийшов - не знав. Я вийшов з кімнати - і зразу получив ніж.

32-річного кривдника вже затримали. Каже, кухняного ножа прихопив для самозахисту.

Віктор, затриманий:

- Я махав тим ножем в коридорі, а він вузький, той коридор, я сам не побачив, як людина збоку вийшла, і вже тоді на крики: "кров, кров!" всі зорієнтувалися, подивилися. Дійсно, попав йому в живіт.

Павлюк, заступник керівника відділу Володимир-Волинського МВ міліції:

- Підозрюваний був затриманий в той самий день. Знаходиться в нас в ІТТ. на даний час порушена кримінальна справа за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Відрядження за ґрати для Віктора не перше, вже має чотири відсидки за продаж наркотиків. Чоловік жодного дня не працював, постійно зловживав алкоголем. П’яний як чіп був і того дня, коли мало не вбив людину.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова, Волинська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.