Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові два тижні не могли розібратись, кому ховати бабусю

16 лютого 2010, 15:38
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 лютого 15:38

У Львові в одному з помешкань два тижні пролежало тіло жінки похилого віку, його просто не було кому поховати. Родичам байдуже. А ЖЕК покладався на близьких пенсіонерки.

Вісімдесятип'ятирічну бабусю щодня бачили сусіди. Та коли старенька кілька днів не виходила з оселі, мешканці будинку запідозрили недобре.

Ганна Сомик, сусідка:

- Ми бачили, що її нема - день, два, три. Сусід приходить, каже: "Нема". Ми так і знали, що вона там десь лежить, але вона закрилася. Он той верхній замок як розбивали, а знизу закрилася на шуфригу.

У пенсіонерки не було сім'ї, тож працівникам комунального управління довелося розшукувати далеких родичів померлої. Проте, вони не захотіли подбати про поховання бабусі й відмовилися допомогти працівникам ЖЕКу ввійти до квартири.

Олег Стрийняк, директор комунального підприємства:

- З'явилися родичі, які сказали, щоб ми відкрили хату. Але квартира є приватизована, ми сказали, ми не маємо права відкривати, тим більше, таких запахів з квартири не було. Ми сказали, щоб вони квартиру відкрили, то ж їхня родичка, вони відмовились і поїхали назад в місто Самбір. За проханням сусідів - вже було ясно, що вона там є в тій квартирі, - ми відкрили двері, труп був в квартирі.

Тіло пенсіонерки пролежало в морзі тиждень, увесь цей час близькі та ЖЕК з'ясовували, кому ж ховати небіжчицю. Зрештою, відвезли на цвинтар бабусю родичі.

Ірина Баранич, Михайло Заярнюк, Львів, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.