Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині онука пограбувала власних бабусю й дідуся

17 лютого 2010, 12:00
Дата ефіру/події: Середа, 17 лютого 12:00

Зробила це, коли забракло грошей на салон краси. Проти ночі разом із другом удерлася до помешкання, побила стареньких і винесла понад чотири тисячі гривень. Та розкошували нападників не довго: вже наступної доби під час відвідин елітного spa-салону парочку затримали.

Їй - 17, йому - 20. Студентка ПТУ Ірина так покохала тюряжника, що незчулася, як сама стала на злочинний шлях. Коли забракло грошей на манікюр і випивку, підказала другові, де їх узяти: у власних бабусі й дідуся. Та спершу повезла парубка на оглядини.

Володимир Топольницький, постраждалий:

- Підлогу мили обоє вони. Так гарно: він гребе, вона - протерла. А баба виймає гроші, дає за труд, щоби знову появилися. Онука ж, шкода! Ну і все. Він побачив де, як виймала ті гроші...

Місцем схованки, яке запримітив лиходій, була потаємна кишеня в халаті бабусі. Грабувати пенсіонерів прийшли за три дні.

Сергій, затриманий:

- Підійшов я до будинку. Ірина натягла на мене колготки. Зробила прорізи для очей, рота, після чого я зайшов в будинок і підпер холодильником двері. А Ірина в цей момент, осталася на дворі. Після чого я зайшов у кімнату, побачив жінку, після чого - вдарив її кілька разів і забрав гроші.

4 тисячі шістсот гривень - саме на таку суму збагатилися грабіжники. Планували повернути борги, решту - підкинути назад.

Олександр Басалик, заступник керівника Рожищенського РВ міліції:

- Підставою стали його боргові зобов’язання перед друзями, і друга причина - він мав одружуватися з Іриною. Відбулися заручини. Гроші він на ті заручини також позичив, і потрібно було віддавати.

Проте, слідчі з'ясували: повертати борги молоді не квапилися. Дарували одне одному дорогі речі, розкошували у spa-салонах. Під час відвідин одного з них і потрапили до рук правоохоронців. Міліції вже відомо, що навідалася парочка з лихими намірами до цих пенсіонерів не вперше. За схожим сценарієм діяла й місяць тому.

Кароліна Топольницька, постраждала:

- Ми там сиділи, дивилися телевізор, і двері відчиняються. Чую - якийсь вітер шумить. Думаю, піду зачиню ті двері. Як я тільки вийшла у коридор, а він там повідкривав всі двері, і як я тільки показалася - він зі всієї сили як став бігти, просто на мене, мене пхнув. Я була місяць зв’язана, побив ребра.

Про візит непроханого гостя, обличчя котрого не розгледіла, бабуся розповіла правоохоронцям лише тепер. Боялася, що зловмисник повернеться і вкоротить їй і дідові віку. Нині жінка міркує інакше. Каже, проти кримінального дуету свідчитиме.

Олександр Стерничук, Інна Суховерхова, Волинська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.