Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Придніпровській залізниці затримали наркокур'єра під кайфом

17 лютого 2010, 12:35
Дата ефіру/події: Середа, 17 лютого 12:35

Майже три кілограми марихуани намагався вивезти до Росії 25-річний молодик. Мешканець Кривого Рогу сховав зілля в іграшці. Міліціонери нічого й не запідозрили б, та невелике м'яке цуценя виявилося заважким.

До Росії наркокур'єр їхав потягом у плацкартному вагоні. Надто не крився. Поблизу "Верхівцевого" на молодика звернули увагу міліціонери. Чоловік дивно поводився. Потім з'ясували: він був під кайфом.

Валерій Андрущак, керівник УМВС України на Придніпровській залізниці:

- В поезде номер "66" сообщением "Николаев - Москва" был задержан 25-летний житель города Кривого Рога. При досмотре было изъято наркотическое средство весом в 2,5 килограмм. По ценам черного рынка стоимость изъятого около 15-20 тысяч гривен.

Наркотики молодик заховав у м'яку іграшку. Дістав із песика фабричну начинку, а напхав канабісом. Окрім того, взяв зілля й на дорогу. Міліціонери знайшли в кишені спритника металеву коробку з коноплями. Кур'єра викрила жадібність.

Геннадій Вовк, керівник сектору УМВС України на Придніпровській залізниці:

- И никто бы даже не подумал, если бы не один момент. Игрушка по своему виду, вес превышал внешние размеры. Поэтому решили более тщательно досмотреть игрушку.

Артем, затриманий:

- Направлялся на поезде "Николаев - Москва" В Российскую федерацию. Хотел сбыть марихуану. В чем сожалею и искренне раскаиваюсь. Надеюсь, это будет учтено.

Наркокур'єра затримали. Проти нього порушено карну справу.

Тарас Білаш, Артур Терещенко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.