Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Волинські пограничники затримали "Рено" з тютюновим дахом

17 лютого 2010, 12:53
Дата ефіру/події: Середа, 17 лютого 12:53

15 тисяч пачок контрабандних цигарок не довезли до Литви. Їх виявили волинські прикордонники. Зловмисники оформили шляховий лист на надто дешевий вантаж, а на рефрижераторі залишили сліди герметику.

"Рено" з тютюновим дахом у пункт перепуску "Доманове" заїхало пізно ввечері. Згідно з документами, машина прямувала до однієї з країн Балтії. Везла не будь-що: 15 тон дерев’яних піддонів! Вони чомусь були в морозильній камері напівпричепа. Прикордонники одразу запідозрили недобре.

Ярослав Рибський, старший зміни прикордонних нарядів пункту "Доманового":

- Першою ознакою стало, що переміщення на дуже велику відстань від точки відправки до точки отримання. І що суть цього вантажу не коштує багато з метою, щоби його переміщувати.

Вартість дерев’яних конструкцій, що мали потрапити з Житомирської області у Вільнюс, становила 2 тисячі 800 доларів. Тож саме перевезення збиткове. І прикордонники спільно з митниками вирішили прискіпливіше оглянути машину.

Ярослав Рибський, старший зміни прикордонних нарядів пункту "Доманового":

- Під час проведення поглибленого огляду візуального з правої сторони зверху вздовж правої сторони стелі транспортного засобу були виявлені сліди герметику.

Свіжий герметик на металі кузова був недарма. Він приховував нарощений дах. За допомогою спецприладів схованку демонтували. На сніг з висоти полетіли поліетиленові пакунки. У середині кожного - півсотні блоків контрабандного курива українського виробництва.

Іван Шкаран, керівник митного поста "Доманового":

- Даний автомобіль знаходився на контролі, так як ще на минулому тижні перевізники з даної фірми звернулися до Волинської митниці про подовження терміну транзиту і доставки даного вантажу.

Перевіряльники нарахували 15 тисяч пачок на суму 80 тисяч гривень. Автомобіль у контрабандистів конфіскують. Далі - кримінальна справа і відповідальність за законом.

Олександр Стерничук, Інна Суховерхова, Волинська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.