Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві правоохоронець у відставці затримав розбійника

18 лютого 2010, 10:23
Дата ефіру/події: Четвер, 18 лютого 10:23

Колишніх правоохоронців не буває. Киянин, міліціонер на пенсії на автобусній зупинці затримав грабіжника. Молодик і його поплічник напали на водія маршрутки. Били при десятку людей, і ніхто навіть не намагався завадити.

Бійку на автобусній зупинці міліціонер у відставці Олександр Наумов помітив здалеку. У натовпі дізнався, що двоє молодиків дубасять водія маршрутки. Розбороняти ніхто не хотів.

Олександр Наумов, мешканець м. Києва:

- Судя по его лицу, отпор он дал маленький, потому что избит он был сильно. Тут, у банкомата, люди брали деньги, проходили мужчины, молодые люди, которые фиксировали все это на мобильные телефоны.

За плечима - 30 років роботи в міліції. Тож спокійно спостерігати, чи пройти повз чоловікові не дозволило сумління. Олександр Вікторович назвався правоохоронцем і наказав нападникам зупинитися. Та вони кинулися тікати. Попри поважний вік, міліціонер у відставці наздогнав одного з молодиків. Спробував затримати.

Олександр Наумов, мешканець м. Києва:

- Я ему приказал остановиться - он махнул рукой, мол, иди ты отсюда. Я предупредил, что буду стрелять, сделал предупредительный выстрел. Когда он начал делать телодвижения, сделал выстрел в его направление. Все равно он не собирался останавливаться. Вот на этом месте я его завалил лицом вниз и сел ему на спину.

Стріляв із травматичного пістолета. Влучив молодикові в ногу. Притримати нападника допоміг перехожий. Відвели спритника в салон маршрутки. Там його вже й схопили правоохоронці.

Наталя Сторожик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Зараз він перебуває в райвідділку міліції, спілкується зі слідчими. Вирішується питання про порушення кримінальної справи, це грабунок, яка передбачає до 6 років позбавлення волі.

Одному з нападників, все-таки, вдалося втекти. Він прихопив із собою награбоване - 700 гривень.

Тарас Білаш, Кирило Коротких. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.