Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Харківщині затримали грабіжників, ласих до горіхів

18 лютого 2010, 10:41
Дата ефіру/події: Четвер, 18 лютого 10:41

Пограбування у стилі "вестерн". На Харківщині п’ятеро молодиків у масках, зі зброєю, напали на приміський електропотяг. Обібрали цілий вагон. Окрім грошей і мобільних винесли десять мішків лущених волоських горіхів.

Пограбувати пасажирів електрички спало на думку харківському студентові. Покликав чотирьох друзів. Натягли маски, взяли зброю. Сценарій - як у голлівудській стрічці, тільки що потяга не зупиняли.

Микола Цвіра, керівник УМВС України на Південній залізниці:

- Одели маски, так называемые. У одного из них была шапочка, у нашего организатора преступления, - с прорезанными глазами. У остальных троих были колготки. Выстрелил один из них вверх, положил людей на пол.

Уже потім, після затримання підозрюваних, правоохоронці з’ясували: на другий вагон електрички грабіжники полювали не просто так. Навіть мобільні і гроші взяли, щоб напустити мани.

Микола Цвіра, керівник УМВС України на Південній залізниці:

- Нажились они на двух мобильных телефонах, 80 гривнах и десяти мешках грецких орехов. Дело в том, что две женщины из Краснограда ехали в Россию, в Белгород. Перевозили 10 мешков грецких орехов. Они уже чищенные, так называемые "бабочки".

Зловмисників спокусили саме ці дорогі ласощі. Постраждалі оцінили свій товар на п’ятнадцять тисяч гривень.

- Куда вы едете, зачем вы едете?

- Ну, сказали поехали...

- Зачем?

- Орехи забрать.

Затримані розповідають: організатор нападу не раз допомагав жінкам перевозити горіхи. Бо важать десять мішків немало - двісті п’ятдесят кілограмів. У потязі шукали вагон саме з цими пасажирками. Вийшли з електрички грабіжники на наступній зупинці - в передмісті Харкова. Там стояло авто. Міліція впіймала підозрюваних вже наступного дня. Горіхи були в гаражі.

Тепер затримані чекають на вирок суду. "На горіхи" вони можуть дістати до десяти років.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.