Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці схопили хулігана зі зброєю

18 лютого 2010, 13:18
Дата ефіру/події: Четвер, 18 лютого 13:18

По пиво зі зброєю. У Вінниці схопили бешкетника, що в місцевій кав'ярні грався пістолетом. Продавщиця одразу натиснула "тривожну кнопку". Під час затримання молодик погрожував міліціонерам розправою.

З кав'ярні, розташованої у Старій частині Вінниці, на пульт централізованої охорони надійшов сигнал "тривога". За лічені хвилини на місце прибули правоохоронці. Тривожну кнопку натиснула працівниця закладу після того, як у руках одного з відвідувачів побачила пістолета.

Продавщиця:

- Мені сказали, що він зі зброєю. Тут же люди ходять. І я тут. І каса. І відповідальність на мені.

Озброєного відвідувача затримали на вулиці. Пневматичного пістолета вилучили.

Сергій Кривенко, співробітник ДСО:

- Чинив опір. Була застосована сила. Швидко одягнені наручники, чим скрили його дії. І був загружений в службовий автомобіль. При доставці і райвідділ вів себе нахабно. Висловлювався нецензурною бранню в сторону працівників міліції. Погрожував фізичною розправою тим, хто на нього вказав в магазині.

Коли 25-річний молодик трохи вгамувався, пояснив, що він із приятелем після похорону зайшов до кав'ярні пом'янути померлого. А пневматичну зброю придбав улітку в місцевій крамниці. Для самозахисту. Каже, в закладі нікому не погрожував.

Підозрюваний:

- В мене, виходить, дістав гроші із кармана, в мене впало 10 рублів. Я наклонився підняти їх. І в мене, виходить, пістолет випав. Я його підняв, поставив на місце. За штани. Взяв пачку сигарет. Вийшов.

Тепер окрім адміністративної відповідальності за непокору міліції затриманому загрожує кримінальна - за бешкет. Доведеться йому заплатити 136 гривень штрафу. Зброю ж конфіскують.

Юлія Шипунова. Олександр Миронов. Вінницька область НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.