Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві хлопець покінчив життя самогубством, стрибнувши з "мосту закоханих"

19 лютого 2010, 11:51
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 лютого 11:51

Він пролетів кілька десятків метрів і розбився. У Києві двадцятирічний хлопець стрибнув із мосту кохання.

Просто на дорозі - тіло хлопця. На тротуарі - сумка, рукавички й цигарки. Медики безсилі, міліціонери фіксують смерть.

Водії машин, що проїжджають, спочатку зацікавлено роздивляються, а потім хрестяться. Це не ДТП. Певно, ще один закоханий не витримав нещасливого кохання. Міліціонери, а потім слідчі, що приїхали - не багатослівні.

Правоохоронець:

- З даного приводу я не повноважена з приводу даної події надавати будь-яку інформацію.

Виліз на перила мосту закоханих і пролетів кілька десятків метрів, розказують поодинокі свідки. Максим просто шокований.

Максим, свідок:

- Я видел, мне показалось, что кто-то упал. Я посмотрел, ну, было страшно. Парень упал вниз. Я считаю, что это глупо. Я сначала подумал, что кто-то столкнул его, но он просто прыгнул.

Хвилин за двадцять міліціонери з’ясовують особу хлопця, а ще за десять - зв’язуються з батьками. Після цього таки відхиляють завісу таємничості.

Юлія Мусташ, прес-офіцер печерського РУ міліції м. Києва:

- Хлопцю 20 років, він є студентом одного з вишів Києва. Наразі нічого більше повідомити не можливо, бо він не залишив ні записки, при ньому була сумка з зошитами навчальними.

Міст кохання інколи називають чортовим, або самогубців. Недобру традицію започаткував ще минулого століття київський гімназист. З останніх хронік - 8 квітня 2009-го тут стрибнув шістнадцятирічний хлопець. У січні 2007-го одного дня вкоротили собі віку парубок і дівчина, не знайомі між собою, а ще раніше кинулася двадцятирічна українка.

Борис Сачалко, кореспондент:

- З цього мосту, що у народі його так романтично називають мостом кохання, стрибають уже не вперше. Надалі залишається лише сподіватися: або кохання у молодих людей буде спокійнішим, або психіка більш врівноважена.

Борис Сачалко, Кирило Коротких, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ну блин...вы гоните...20 лет блин...

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.