Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Львівський автомобільний крадій цупив лише "Таврії"

19 лютого 2010, 12:48
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 лютого 12:48

Викрадав вітчизняні автомобілі, щоб наїздитися. У Львові затримали злодія, що забирав лише "Таврії", гасав ними, а потім ставив на околиці міста.

За два роки злодій викрав п’ять "Таврій". До автомобілів ставився дбайливо, не розбирав, просто їздив день-другий, і кидав на околиці міста. Обирав лише "Таврії", бо добре їх знав і вмів завести.

Роман Рибицький, керівник Франківського РВ міліції:

- Пояснював тим, що на вказаних автомобілях і замки дверей, і замки запалювання недосконалі, і вважав, що дані автомобілі найлегше відімкнути. В його батька раніше був автомобіль "Таврія", і фактично, як він пояснює, він міг зібрати будь-яку деталь із закритими очима.

До інших машин навіть не наближався.

Дмитро, затриманий:

- А навіщо їх пробувати, щоб потім заглух десь посеред дороги, або ще до того гірше - гуляш кривавий з мене зробив.

Здивувало правоохоронців те, як парубок розповідав про кожну з тих "Таврій", якою попоїздив. Пам’ятає найменші деталі.

Роман Рибицький, керівник Франківського РВ міліції:

- Злочинець мав дуже хорошу пам’ять. Пам’ять настільки в нього феноменальна, що він помічав будь-які недоліки, поломки в кожному автомобілі, які він уганяв. Фактично пам’ятає кожну дату, місце - все. В особи феноменальна пам’ять.

Шукав автомобілі вдень, а потім приходив уночі й викрадав.

Дмитро, затриманий:

- Район свій я знаю, і що де стоїть. А то, що мені попадалось, то спонтанно попадалось. Я ж не міг взяти будь-що, перше, що мені попадеться.

Зазвичай їздив одну ніч. Потім кидав машину на околиці міста.

Дмитро, затриманий:

- Поставив на вулиці. І що саме цікаве, він не викликав жодних підозр ні в кого. Тихо собі спокійно стояв припаркований. Він не мав жодних слідів злому, ДТП. Це логічно, що він не міг викликати в місцевого населення жодних підозр.

За такі злочини Дмитрові доведеться відповідати за всією суворістю закону. Йому загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення.

Уляна Сенько, Андрій Козлов, Львівська область. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.