Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Маріуполі телефон врятував дівчину від зґвалтування

22 лютого 2010, 09:48
Дата ефіру/події: Понеділок, 22 лютого 09:48

О третій ночі вона поверталася від подруги через місцевий парк. Там на жертву чигав злочинець: оглушив по голові й потягнув до кущів. Як бідоласі вдалося врятуватися - в сюжеті Олександра Токарева.

Затримавшись у подруги до третьої ночі, дівчина пішла до рідного дядька, що мешкає неподалік. Простувала темним парком. Аби не було страшно, подзвонила дружині родича й весь час з нею розмовляла. Саме це і врятувало.

Сергій Якобі, керівник кримінальної міліції Іллічівського РВ м. Маріуполя:

- Ударил кулаком в ухо. В этот момент телефон из рук выпал, но он находился на шнурке, и жена дяди слышала все происходящее. Дядя потерпевшей является действующим работником милиции. Заподозрив неладное, быстренько собрался и поспешил помощь.

Дорогою родич зустрів міліційний патруль, уже вчотирьох прибули до парку. Нападник злякався, почав тікати.

Затриманий:

- А почему ты это совершил? Ты думал об этом?

- Я… деньги нужны были.

- Ты же работал, подрабатывал на шабашках.

- Погодные условные условия не позволяли подрабатывать.

Сергій Якобі, керівник кримінальної міліції Іллічівського РВ м. Маріуполя:

- Молодой человек - 26 лет, но он уже дважды судим за аналогичное преступление: 1 раз - разбойное нападение в одиночку, 2 раз - в 2001 году он совершил разбой по отношению к мужчине, к моряку, с причинением тяжких телесных повреждений.

Суд ухвалив: тримати за ґратами до остаточного вироку. Тепер збирають матеріали для порушення ще однієї карної справи - про спробу зґвалтувати. Лише за розбійний напад молодикові сидіти років з десять.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
wE2IGL , [url=http://lwimrqrejhwx.com/]lwimrqrejhwx[/url], [link=http://flfhaxeecyeg.com/]flfhaxeecyeg[/link], http://djlqqrouldsd.com/
qxzjcw 13.03.2012, 09:28 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.