Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінниччині затримали серійного ґвалтівника

22 лютого 2010, 10:03
Дата ефіру/події: Понеділок, 22 лютого 10:03

На Вінниччині затримали серійного ґвалтівника, що діяв на території трьох областей. Правоохоронці розшукують його жертв - переважно, студенток місцевих вишів, працівниць агентств нерухомості та манікюрниць.

Розшукувати чоловіка почали з кінця серпня, після того як одна з його жертв написала заяву в міліцію. Він заманив її на дачу своїх батьків і там скривдив. Дівчина розмістила в газеті оголошення про надання послуг з манікюру й педикюру, це і стало приводом для зустрічі. А співробітниці агенції з нерухомості спритник запропонував купити в нього будинок. Вінничанка приїхала разом із колегою. Нападник зненацька притулив до горла працівниці заточку і приневолив перед очима в подруги. Потім познімав з обох прикраси й утік. Тепер затриманого звинувачують, щонайменше, в шести зґвалтуваннях і кількох розбійних нападах на жінок. Усі вони кривдника впізнали.

Олександр Щербань, заступник керівника Вінницького РВ міліції:

- Вилучили максимально всі речові докази. Відпиратися йому не було як. І плюс - потерпілі його бачили в лице. Упізнали. В деяких випадках він нам сьогодні каже, що от мене там не впізнають, бо я там позаду був.

Затриманий своєї вини не визнає. Каже - його обмовляють.

Затриманий:

- Ну, 6 жінок, всі кажуть, що це ви їх зґвалтували.

- Ну, так нехай роблять експертизу. Вони ніяких експертиз не роблять. Нехай роблять. Буде слідство. Буде суд. Зараз в мене два адвокати. Ось третій приїхав.

Олександр Щербань, заступник керівника Вінницького РВ міліції:

- Коли ми його затримали, то він нам сказав, що ми неправильно його затримали, бо він такий добрий. І батьки його кажуть, що він мало не душечка. Що я невинний. Це його потерпілі оговорюють, бо знають, що в нас є якісь кошти, і ці потерпілі хочуть з нього ці кошти отримати.

Затриманий уже відсидів п'ять років за зґвалтування, з-за ґрат повернувся цього літа. Й одразу до свого. Тепер йому доведеться відповідати за трьома статтями кримінального кодексу: зґвалтування, задоволення статевої пристрасті неприроднім шляхом та пограбування. А це - 12-ть років ув’язнення.

Юлія Шипунова. Олександр Миронов. Вінницька область. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.