Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Умані затримали ексгібіціоніста-педофіла

23 лютого 2010, 10:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 лютого 10:35

В Умані затримали шизофреника, який демонстрував свої чоловічі принади семирічній школярці. Збоченець вистежив малу дорогою зі школи й зачинився з нею в ліфті.

Семирічна школярка поверталася додому з занять. Коли зайшла до ліфта свого будинку, за нею вскочив невисокий чорнявий чоловік. Автоматичні двері зачинилися, і незнайомець почав знімати штани. Бридкий спектакль тривав до останнього поверху, двері ліфту раптом відкрилися, й налякана мала вискочила на сходову клітку. Кілька хвилин - і вона вже вдома, а кривдника дівчинки і слід прохолов.

Леонід Бойко, заступник керівника ГУ МВС України в Черкаській області:

- Було проведено відпрацювання міста, були перевірені особи із числа раніше судимих, психічно хворих, а також особи, які попадали в поле зору органів.

У дитини - шок. Аби з'ясувати, що сталося, запросили дитячого психолога. Після розмов із фахівцем дівчинка повідомила прикмети педофіла.

Леонід Бойко, заступник керівника ГУ МВС України в Черкаській області:

- Були проведені заходи щодо встановлення місцезнаходження даної особи. Дана особа була затримана. Проведені з ним слідчі дії. На сьогоднішній день перевіряється дана особа на причетність до скоєння інших злочинів, які були скоєні в минулих роках, а також по областях України.

Затриманому 36 років, він психічно хворий. За насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом йому загрожує дванадцять років тюрми. Та чи сидітиме підозрюваний у в’язниці, стане відомо тільки після остаточної перевірки його на осудність.

Андрій Герко, Наталя Таран, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.