Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінниччині дачник став жертвою розбійного нападу

23 лютого 2010, 10:53
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 лютого 10:53

На Вінниччині жорстоко побили дачника. Ще й винесли все з хати. Та за версією чотирьох нападників, постраждалий винен сам.

32-річного вінничанина забрали до лікарні з власної дачі з черепно-мозковою травмою, струсом, переламаним носом та численними гематомами. Саме на дачі він став жертвою розбійного нападу. Побитого та зв’язаного сина вранці знайшла мати.

Мати постраждалого:

- Стан стабільний в нього. Ми боялися, щоб крововиливу не було. І де череп, то там є ще прошарок. Така сітка. То, кажуть, добре що не пробили ту сітку, як влупили по голові. Що крововиливу не вийшло в мозок. А там в нього гематоми страшні.

Чоловік розповідає: на дачу їхав електричкою. Помітив трьох чоловіків і дівчину, що йшли по п’ятах ще на залізничному вокзалі. Тільки-но переступив поріг оселі, як на нього накинулися люди, в яких упізнав переслідувачів. Нападники побили господаря, роздягли й зв’язали. Зібрали цінні речі: телевізор, приймач, електроплитку. Однак втікати з награбованим не поспішали: влаштували на місці злочину застілля. Розважалися до ранку, і о сьомій пішли на електричку.

Микола Господарець, керівник Калинівського МРВ міліції:

- Вони прибули на територію Вінницької області протягом доби. Провели ніч на залізничному вокзалі в місті Вінниця в пошуках наживи. Після чого пересувалися електропотягом, де і помітили в подальшому потерпілого, відносно якого скоїли розбійний напад. Трохи більше доби їм потрібно було для того, щоб залишити територію області і пошуки набагато ускладнилися б. Так, як зазначено раніше, всі люди із різних регіонів.

За описом постраждалого нападників затримали того ж дня. Вік чоловіків - 24-27 років. Жінці - 23. Познайомилися вони у Києві. Відтоді мандрували разом. У затриманих гастролерів своя версія подій. Кажуть, постраждалий сам запросив їх на дачу.

Затриманий:

- Ми сіли з ним. Випили. Він постелив нам в одній кімнаті. А сам схотів лягти з дівчиною в іншій.

Хтиві бажання господаря гостям не сподобалися, що й стало формальним приводом для нападу.

Затримана:

- Ну, підійшов дядько до мого чоловіка і каже: знайди мені дівчину, бо два роки не був з жінкою. Ну, мій чоловік каже: я зараз піду, подивлюся. Вона нехай коло вас стоїть. Він каже: я хочу с тобой переспать. А Серьожа і Славік сказали: не бійся, він не буде з тобою спати.

Затриманий:

- Вишли на вулицю покурити, и тоді я перший два рази вдарив.

- А з якою метою ви його вдарили?

- Чтоб отрубить.

- Тобто, щоб почати грабувати?

- Да.

Затриманий:

- Через минут 5 по времени он пришел в себя. И Славик с руки его еще…

- Як він це казав? Чи казав він вам щось перед тим, як наносити цей удар?

- Он говорил, смотри, я сейчас с одного удара вырублю его. И он его ударил.

Проти розбійників-гастролерів порушили кримінальну справу. Їм світить до 12 років в'язниці.

Юлія Шипунова. Олександр Миронов. Вінницька область НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.