Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Двоє розбійників напали на працівницю перукарні через золото

23 лютого 2010, 12:57
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 лютого 12:57

Розбійники в перукарні. Грабіжники вистежували жертву кілька днів. Та не врахували, що в невеличкому салоні краси встановлено камеру відеоспостереження.

Увагу зловмисників привернула маленька перукарня на одеській Молдованці. А точніше, одна з працівниць закладу, яка полюбляла золоті прикраси. Саме вони й привабили двох чоловіків сумнівної репутації.

Олександр Бойко, старший оперуповноважений Хмельницького РВ міліції м. Одеси:

- Это два родных брата, оба ранее судимы, старший был организатором всего этого. Могу рассказать, как это все происходило. Уже по их показаниям было понятно, что они готовились к этому преступлению. За неделю до совершения у них был предварительный сговор, они договорились за 2 дня до преступления. Утром пришли к парикмахерской, ждали, что девушка откроет салон, знали, что носит золотые изделия. Но она открыла салон, и за ней сразу зашла клиентка, потому у них не получилось ничего - был свидетель. О том, что были камеры, они, естественно, не знали.

Наступного дня зловмисники повернулися. Та у їхньої жертви був вихідний. Колега постраждалої пригадує: під виглядом клієнта чоловік зайшов і записався на стрижку.

Олена, мешканка м. Одеси:

- Он подошел, спросил ее. Да, я сказала, что она будет завтра. Я записала на определенное время, на утро, все.

Та стригтися клієнт не прийшов. Натомість вранці з братом таки вистежив жінку. Камера відеонагляду зафіксувала, як вони скрутили нещасну, і вже на підлозі кусачками розрізали золотий ланцюг.

Олександр Бойко, старший оперуповноважений Хмельницького РВ міліції м. Одеси:

- Мы знаем, что они готовились тщательно. Почему - был нож, и с места преступления были изъяты кусачки, бокорезы, которыми они пытались перекусить эту цепь. Ее не так легко порвать.

Любителів жіночої біжутерії оперативники затримали за два місяці: ті попалися вже на крадіжці. Але дівчата з перукарні коштовності тепер залишають удома.

З Одеси, Оксана Піднебесна, Влад Величко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.