Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

18-річний хлопець вчинив стрілянину на Чернігівщині

25 лютого 2010, 08:55
Дата ефіру/події: Четвер, 25 лютого 08:55

Стрілянина на Чернігівщині. Здійняв її 18-річний хлопчина: цілив не аби в кого, а в наряд міліції. Парубок надудлився горілки і почав бешкетувати.

Вісімнадцятирічний Андрій добряче хильнув, і невдовзі його потягло на подвиги. Коли під гарячу руку потрапила мати, в хід пішла сокира. З брудною лайкою синок ганяв босу жінку навколо хати , аж поки сусіди не викликали міліцію. Та тільки-но до двору підкотив "воронок", як очманілий парубок зачинився в будинку, дістав із сейфа вітчимову рушницю та відкрив вогонь по стражах порядку.

Євген Ружелович, оперативний співробітник Городнянського РВ міліції:

- Мы не ожидали этого, конечно, мы ехали на семейный скандал. Что делать? Водитель сразу выбежал на улицу и спрятался за машиной, а я, следователь и участковый направились за сарай за домом и перекрыли две стороны улицы.

Оперативники пригрозили розбишаці відкрити вогонь. У відповідь - кілька пострілів у бік міліційної машини.

Євген Ружелович, оперативний співробітник Городнянського РВ міліції:

- Я увидел, что выстрел попал как раз в забор, за которым стояла наша машина служебная, а за ней находился водитель. Слава Богу, никто не пострадал.

На постріли вибіг сусіда, колишній співробітник міліції. Чоловік добре знав Андрія, а хлопець з дитинства побоювався та поважав його.

Леонід Лавренко, мешканець м. Городні:

- Я давай з ним розмовлять: "Андрію, прекращай," - і давай до нього іти. Кажу, ти бачиш, що люди кругом ходять. Не хватало, щоб ти тут когось на вулиці пристрелив.

Після розмови з сусідою молодик трохи заспокоївся й припинив стрілянину.

Леонід Лавренко, мешканець м. Городні:

- Договорились до того, що він винен якісь гроші комусь . Кажу, давай мати тобі дасть гроші, а я тебе проведу, і тебе ніхто не троне. Він узяв у матері сто доларів - і давай виходить з коридору.

Стрільця тут-таки скрутили й доправили в СІЗО. Як очумався, почав гірко каятись. Однак правоохоронці крокодиловим сльозам віри не ймуть.

Роман Лутченко, перший заступник керівника Городнянського РВ міліції:

- Он неоднократно привлекался к уголовной ответственности. В прошлом году дважды: за кражу перфоратора и разбойное нападение на дедушку. Дедушка ехал на конике домой, он подсел к нему прокататься. Потом ударил деда бутылкой по голове, сбросил с воза и поехал дальше кататься.

Озброєний напад на співробітників міліції вкупі з минулими подвигами може потягнути на сім років в’язниці.

Андрій Герко, Ігор Молчанов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.