Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Угруповання львівських крадіїв промишляло дрелями та перфораторами

25 лютого 2010, 10:59
Дата ефіру/події: Четвер, 25 лютого 10:59

На Львівщині, впіймали цілий гурт злодіїв: вони обібрали півтора десятка будівель. Крали дорогі дрилі та перфоратори, бо зазвичай обкрадали садиби, де тривав ремонт.

Усі п’ятеро крадіїв - львів’яни. Двоє з них - досвідчені квартирні злодії. Саме їм спало на думку цупити речі з новобудов у передмісті. На справу вирушали вночі. Під’їжджали до будинку автомобілем. Якийсь час спостерігали, чи є хто вдома. Тоді залазили до хати. Крадене одразу збували через перекупників, вторговане - ділили.

Володимир Лейник, керівник Пустомитівського РВ міліції:

- Дана група, вона відслідковувалась працівниками карного розшуку. І на одній з крадіжок з будинку після скоєння крадіжки нашими працівниками спільно з працівниками ДАІ був зупинений автомобіль, де були вилучені крадені речі.

У машині затриманих - справжня колекція електроінструментів. Згодом злодії зізналися, що саме дорогі "дрельки" та перфоратори ставали їхньою основною "здобиччю", бо переважно обкрадали будинки, де тривав ремонт. Злочинцям вдалось обібрати півтора десятка садиб.

Володимир Лейник, керівник Пустомитівського РВ міліції:

- По Пустомитівському району вони скоїли вісім квартирних крадіжок з новобудов, в Городоцькому - три таких крадіжки, в Залізничному районі - дві, і одна в Сихівському районі.

Після таких нічних візитів у будинках практично не залишалось нічого цінного: тягли геть усе. Навіть викручували газові лічильники та обігрівачі. А одного разу винесли увесь ламінат. Проти затриманих порушили кримінальну справу. Їхні оселі обшукали й знайшли чимало поцупленого. Частину речей вже повернули власникам.

Галина Лемішко, Ігор Кравчук, Юрій Котоус, Львівська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.