Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Зброя в руках директора магазину відбила злодіям бажання грабувати

26 лютого 2010, 10:48
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 лютого 10:48

Накануне инаугурации новоизбранного президента на центральной улице Киева звучали выстрелы: там ограбили ювелирный магазин. Все произошло традиционно: двое в масках и с пистолетами. Но изменения в сценарий внес директор заведения: встретил разбойников с карабином в руках.

Близько сімнадцятої, напередодні інавгурації, на Хрещатику лунали постріли. Потому з дверей цієї крамнички стрімголов вибігли двоє в масках. "Нас пограбували", - такі слова почув черговий міліціонер від переляканих продавщиць. Усе сталося миттєво. Візитери були налаштовані вкрай серйозно.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Погрожуючи пістолетом, почали вимагати у продавчині ювелірні вироби. Вона вчинила галас, почала кричати. Цей крик почув директор приватного підприємства, вийшов.

Нападники встигли розбити вітрину і взяти кілька золотих ланцюжків. Аж раптом - розгубилися. Перед ними постав директор магазину: в руках - автомат. Один зі злочинців вистрілив із травматичного пістолета: гумова куля влучила чоловікові в пасок і залишила синець. У відповідь пролунав бойовий постріл. Розбійникам пощастило, що невлучний. Власник крамниці хвалиться: не дарма придбав для самозахисту карабін, іще й схожий на автомат Калашникова.

Господар крамниці:

- Когда выскакивал после того, как получил выстрел - я не знаю. Просто не каждый день стреляешь в людей, потому чтобы не брать грех на душу, сделал выше выстрел, потому что он был напротив меня.

Гучний постріл у стелю таки наполохав непроханих гостей. Та далеко втекти не змогли. Наздогнали їх співробітники ДСО та курсанти внутрішніх військ, що патрулювали неподалік.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Курсанти затримали одного громадянина ДСО-шники затримали іншого. Доправили до відділку і з’ясували що це приїжджі з Донецької області. При собі мали зворотні квитки. У них вилучені пістолети іноземного представництва, гумові рукавички, шість ланцюжків жовтого металу.

Проти затриманих порушили кримінальну справу.

Олександр Дем’янчук. Олександр Данилов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.