Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині сміливий таксист відбився від нападників

26 лютого 2010, 13:26
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 лютого 13:26

Двоє молодиків із Миколаївщини на депутатів не зазіхають: вони хотіли пограбувати таксі. На справу пішли з нехитрим знаряддям: пляшкою пива та мотузкою. Тільки не врахували одного: жертву обрали занадто сміливу.

Увечері в середмісті охочих скористатися послугами таксі чимало. Власник новеньких "Жигулів" Руслан та його товариш Максим підвозили веселу компанію - двох парубків та дівчину.

Руслан, постраждалий:

- Після того, як вони сіли в машину, Макс сидів попереду на передньому пасажирському сидінні, а вони втрьох сіли позаду. Ми під’їхали до двору до їхнього, і дівчина попросила почекати 10 хвилин. Після чого вона вилізла з машини і пішла у двір.

Не встигли за дівчиною зачинитися двері, як салон автомобілю почав ходити ходуном.

Руслан, постраждалий:

- Я повернув голову, щоби подивитися, що трапилось, і побачив: мого друга почали душити. Йому на шию накинули мотузок. В цей час мені вдарили бутилкою між брови. Я свідомість не втратив. Наздогнав його приблизно через 15-20 метрів, збив з ніг і затримав, почав дзвонити "02."

Поки Руслан викликав міліціонерів, його товариш намагався звільнитися від свого кривдника.

Максим, постраждалий:

- Душив і кричав, щоб я віддав йому телефон і все, що є в кармані. Я сказав, що в мене нічого немає, а він продовжував душити. Крикнув Руслану - він мене одразу бросив і почав тікати, а я вибіг і побіг за ним.

Вже за півгодини нападники в кайданках. Обом по двадцять п’ять. Спочатку поводяться брутально. Та у слідчому ізоляторі гонор у розбишак як корова язиком злизала.

Підозрюваний:

- Рішили піти в бар, відпочити трохи. В барі випили пляшечку вина, потом взяли пляшку горілки. Потом побачили, що під’їхала машина "ВАЗ" білого кольору, і знайомий каже: поїдемо на цій машині. Договорилися, що як приїдемо, за місцем водія по голові вдарить бутилкою.

Підозрюваний:

- Товарищ шофера по голове, а я пассажира. Говорил, давай деньги, давай телефон.

- Жалієш, про те, що зробив?

- Звичайно, жалію.

Олег Шпильовий, керівник Новобузького РВ міліції:

- Це раніше судимі за крадіжки особи. У одного з них умовно дострокове звільнення, три місяці невідбутного терміну, а другий під умовним терміном.

На любителів легкої наживи чекає суд. За розбійний напад їм світить шість років тюрми.

Андрій Герко, Владислав Гнатенко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.