Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Грабіжники оцінили життя дідуся у 150 гривень та золотий ланцюжок

26 лютого 2010, 13:52
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 лютого 13:52

Сто п’ятдесят гривень та золотий ланцюжок - так злочинці оцінили життя 76-тирічного діда. А потім убивці ледве не заплутали слідчих.

У селі Лозуватці зник дідусь. Про це стурбовані односельці повідомили міліціонерів. Мовляв, раніше старенький постійно з’являвся на вулиці. Останні ж кілька днів його не видно. Правоохоронцям, які приїхали на виклик, довелося ламати двері - на стукіт ніхто не вийшов.

Олег Гайфутдинов, керівник Криворізького РВ міліції:

- Обстановка в квартире нарушена не была, сам труп находился в полусидящем положении, и, согласно заключению первичного эксперта, вероятной причиной смерти было самоповешенье.

Та пізніше з’ясували, що незадовго до смерті до старого навідалася пара односельців. Буцімто, хотіли придбати будинок. Потенційних покупців перевірили. Він - колишній в’язень, вона - наркоманка. Правоохоронці запідозрили: парочка придивлялася до дідових статків неспроста. І підозри ці підтвердилися.

Олег Гайфутдинов, керівник Криворізького РВ міліції:

- Двое жителей этого села, один из них – мужчина, второй - его сожительница. Мужчина ранее судимый за убийство, приговорен ранее к 15 годам лишения свободы. Они с целью ограбления убили этого пенсионера и инсценировали убийство.

Вже під час перших допитів затримані зізналися. Виправдовуватися не стали.

Людмила, затримана:

- Вы снова пришли сюда с какой целью?

- Чтоб задушить.

- Для чего?

- Чтобы деньги взять.

Ближчим часом матеріали цієї справи надійдуть до суду. Вбивцям світить 15 років.

Олександр Дем’янчук. Артур Терещенко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.