Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві льодова брила понівечила автомобіль

1 березня 2010, 10:32
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 березня 10:32

Чергова жертва бурульки в Києві. Щоправда, цього разу люди не постраждали: під крижаним бомбуванням опинилася легкова "Хонда". Власниця на кілька хвилин відійшла від автівки. Тепер кермувальницю переповнюють емоції: ніби й засмучена, і водночас дякує Богові, що її в салоні не було.

Вигляд цієї іномарки - не результат дорожньої пригоди. Цінні речі на місці, а отже, й не робота крадіїв. Понівечила автівку бурулька. Власниця "Хонди" на п’ятнадцять хвилин вийшла у справах до банку. Коли повернулася, отримала зіпсований настрій та купу проблем.

Ніна Герега, постраждала:

- Побачила машину, яка була понівечена повністю глибою, яка звалилася зі стріхи будинку по вулиці Боровського. Машина була понівечена повністю: криша, капот, розбите переднє дзеркало, ліве, праве бокове дзеркало.

Жінка викликала міліціянтів, і поки чекала, дещо заспокоїлася. Адже усвідомила, як їй пощастило. Якби повернулася трохи раніше, потрапила б під крижану брилу.

Ніна Герега, постраждала:

- А якби в той момент, коли падала ця глиба, ішла людина щоб сталося з нею? Хто буде нести відповідальність за її життя?

За словами правоохоронців, винні утримувачі будинку. Саме до них й радять звертатися. Якщо ж відмовляться відшкодувати збитки, допоможе суд.

Ігор Корицький, головний спеціаліст відділу ГУ міліції м. Києва:

- Найближчим часом постраждалій буде вручено копію протоколу огляду місця події, з якою вона зможе звернутися до суду, підготувавши відповідну позовну заяву відносно посадовців, злочинна недбалість яких призвела до великих матеріальних витрат, а могла призвести до трагедії.

Нагадаємо: минулого тижня від бурульки постраждали дві жінки. Одна з них загинула. Мерія, нібито, оголосила війну крижаним сталактитам. Та вочевидь, не підкріпила її конкретними діями. Адже крига з дахів падає і досі.

Олександр Дем’янук, Ірина Стрельникова.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.