Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Крыму "дебютировал" криминальный квартет

1 березня 2010, 11:33
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 березня 11:33

Троє в масках і зі зброєю увірвалися до будинку в невеликому курортному селищі Криму. Забрали гроші та цінності. Все сталося миттєво.

Увечері до будинку місцевого підприємця, який тримає продуктовий магазин у селищі, постукали.

Олександр Хилевський, керівник Сакського МРВ міліції:

- Он открыл, потому что в селе часто ночью приходят люди. Стучатся, нужно то-то, кому хлеба, кому соли, кому бутылку водки. Он так и открыл: думал, то пришли у него то-то купить.

У гостинно розкриті двері ввірвалися троє молодиків у масках.

Олександр Хилевський, керівник Сакського МРВ міліції:

- У одного в руках был обрез, у другого бита, третий был с ножом. Они поставили на колени всех жителей данного помещения, это семья из 4 человек: муж, жена и двое детей.

Анжела Гонарук, заступник керівника Сакського МРВ міліції:

- Похищены были денежные средства и золотые изделия всего на сумму 1470 гривен.

На щастя, ніхто з домашніх під час нальоту не постраждав. Отямившись від пережитого, господар повідомив про напад у міліцію. Вже за дві доби злочин розкрили, а розбійників затримали.

Олександр Хилевський, керівник Сакського МРВ міліції:

- Оказалось, участвовали в совершении этого преступления 4 человека, один из них был организатором. Он предоставил обрез ружья и предоставил информацию по совершению данного преступления, навел, и, кроме этого, бизнесмен был родственником данного человека.

Навідникові не давали спокою матеріальні статки родича та його успіх у справах. От і вирішив, що той з ним поділиться. Розбійний напад став своєрідним дебютом кримінального квартету.

Олександр Мурга, в.о. керівника сектора КР Сакського МРВ міліції:

- Если бы эту группу не задержали сотрудники милиции, то в дальнейшем они планировали совершение аналогичных преступлений на территории Крыма и, может быть, даже Украины.

Грабіжники, односельці постраждалого, відповідатимуть за розбійний напад. Крім того, двох учасників судитимуть ще й за незаконне зберігання зброї.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.