Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові пограбували подружжя олімпійських призерів

1 березня 2010, 11:51
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 березня 11:51

У Львові пограбували подружжя олімпійських призерів. Крадії влізли у квартиру Андрія та Марії Стадників, коли спортсмени перебували в Києві, на тренуванні.

Коли лідер збірної з вільної боротьби Андрій Стадник прийшов додому, то побачив на вхідних дверях зламаний замок. Вже у помешканні спостеріг: не вистачає багатьох цінних речей.

Денис Харчук, керівник відділу ГУ МВСУ у Львівській області:

- З помешкання викрали побутову техніку, гроші, його нагороди на загальну суму 57-60 тисяч доларів США.

Сусіди розповіли, що у Львові на вулиці Полуботка такі пограбування стали вже звичним явищем.

Іван, сусід постраждалих:

- Постійно грабують. З машини бензин постійно зливають, на першому поверсі дівчинці вкрали сумку і втекли - не встигла зачинити двері.

Сусіда олімпійського подружжя каже, і сам постраждав від злодіїв. Півтора року тому його квартиру намагалися обікрасти. Однак він вчасно повернувся. На думку Івана, радше за все, злочинці мешкають у прилеглих будинках.

Іван, сусіда:

- Хтось точно знає, на яких машинах їздимо, номера. Хто де є, хто як їздить. Тому що були навіть позначки на квартирах. Стояли біля будинку 2 хлопці, років 17-18. Відразу зателефонували, і грабіжники з хати дуже швидко вискочили.

За словами правоохоронців, подружжя Стадників постраждало й не найбільше, адже окрім цінних речей злочинці ще й поцупили їхню автівку.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк. Львів. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.