Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Луганську "інопланетяни" викрали автомобіль

1 березня 2010, 13:29
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 березня 13:29

І тижня не минає, щоб не поцупили автівку в Луганську. Цього разу вкрали "Ауді-А6". Зловмисниками виявилися колись засуджені інопланетяни. Принаймні, так вони представилися міліціянтам.

Викрали автівку прямо з-під будинку господаря. Тільки-но чоловік побачив голу латку там, де стояв залізний кінь, одразу зателефонував у міліцію. Правоохоронці діяли напрочуд оперативно: вже за кілька хвилин виявили лиходіїв.

Ігор Доненко, старший інспектор ДАІ м. Луганська:

- Следовали за ней от перекрестка Артема-Коминтерна до вот этой заправки. Здесь приняли меры к задержанию, задержали, приехала опергруппа, ведется расследование.

Викрадачів - троє. Вік - 30 - 36 років. Всі раніше сиділи за аналогічні злочини. Жоден з них так і не зміг пояснити, чому опинився в авті.

Затриманий:

- Голосовал и подобрали.

- А откуда вас подобрали? Откуда, или вы не знаете?

- Не знаю.

- А вы что, не местный?

- Нет, с Луны упал.

Згодом про своє інопланетне походження затримані забули й висунули нову версію скоєного.

Ольга Хом'якова, інспектор ДАІ м. Луганська:

- В беседе с сотрудниками ГАИ они ничего толкового объяснить не смогли, сказали, то знакомый попросил перегнать машину. Вот выполнение таких просьб грозит тем, то людям грозит уголовная ответственность.

Слідчі не ймуть віри й з'ясовують реальну картину злочину. Основна версія така: викрадення задля збуту. Правоохоронці кажуть: якби не оперативність власника машини, її можливо б і не знайшли.

Ольга Хом'якова, інспектор ДАІ м. Луганська:

- Такое раскрытие по горячим следам зависит от оперативности пострадавшего, который сообщает в отделение милиции и оперативности сотрудников милиции

Між тим рівень розкриття злочинів, пов’язаних з викраденням транспорту, високий. Правоохоронці розшукують і повертають власникам 90 відсотків авт.

Євген Соломін, Микола Риженко, Луганськ, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.