Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Ромнах здійснено низку розбійних нападів на пенсіонерів

2 березня 2010, 08:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 2 березня 08:55

Жили-були три бабусі. В містечку Ромнах, на Сумщині, велося їм тихо й мирно. Аж раптом удерлися молодці в масках. Після тих гостин одна старенька мертва, інша - в синцях, ще одна - перелякана.

Катерина Богатирьова, постраждала:

- Оце в мене цим були руки зв’язані, отак. Рот зав’язаний. Мені 76 год, я з поля не вилажу. Отам сиділа, ноги зв’язані, а він сказав: "А козел дійшов?" – "Та харчить, кров’ю стік…" Скільки отут крові було!

До Катерини Сергіївни та її чоловіка вночі вдерлися двоє в масках. Стареньких зв’язали й віддубасили. Бабці навіть розбили на голові вазона.

Василь Лях, постраждалий:

- "Где деньги? Где деньги?!" Кажу: "Які деньги?!" Ну, гроші були в гардеробі, забрав. Тисячі - я на операцію собірався, глазом не бачу...

Вони плачуть щоразу, коли згадують, уночі майже не сплять. Сусідське подружжя також пограбували - жінці похилого віку нападники в масках ще й погрожували ножем. До наступної, 70-річної бабусі, грабіжники завітали вже втрьох.

Олександр Ковган, слідчий ГУ МВС України в Сумській області:

- Між собою вони розподілили ролі. Один із злочинців перебував на порозі, спостерігав за оточуючою обстановкою, а дві особи заштовхали бабушку в хату, там її зв’язували, били, душили.

Наймолодшому нападникові - 20, приятелі на кілька років старші. Знаються, бо живуть в одному районі.

Олександр Ковган, слідчий ГУ МВС України в Сумській області:

- Один із злочинців мав травму ноги, погано пересувався. І щоб вчасно втекти з місця події, щоб потерпілі не могли викликати міліцію, зв’язували потерпілих.

Затриманий:

- Я не знаю, руками він душив, чи, може, тряпкою якоюсь горло давив... Темно... Я чув тільки, як вона хрипить, задихається, кислород закінчується... Він кричить: "Що, її убить, чи що?"

Не вбили, за кілька годин зв’язана бабуся сконала сама. Парубки тоді пропивали знайдені у старенької 20 гривень.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.