Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Двоє підлітків мало не скинули хлопця з мосту

3 березня 2010, 11:32
Дата ефіру/події: Середа, 3 березня 11:32

Ледь не вбили людину школярі з Коростеня. Міліціянти заскочили учнів за дуже дивною справою: вони саме намагалися скинути парубка з мосту на залізничні колії.

"Там людей убивають!" - голосили пішоходи, доки спускалися з мосту через колії. Двоє міліціянтів одразу кинулися нагору. Те, що побачили, не вкладалося у головах.

Володимир Мірошниченко, старший оперуповноважений ЛВ міліції на станції "Коростень":

- На мосту лежал один человек, уже он лежал без сознания, и двое других парней избивали одного человека, и уже этот человек наполовину перевернут через перила, то есть пытались сбросить его с моста.

Оперативники кинулися до молодиків. Ті спочатку не відреагували і продовжували пхати бідаку на рейки. За мить двох розбишак скрутили, їхню перелякану жертву поставили на тверду поверхню. Того, що лежав без тями, довелося відволодувати.

Володимир Мірошниченко, старший оперуповноважений ЛВ міліції на станції "Коростень":

- Доставили людей, которые избивали, в дежурную часть, а человека, который лежал без сознания, доставили в медпункт вокзала. Он через 10 минут пришел в себя, но, правда, от медицинской помощи отказался.

Не схотів побитий і скаржитися на своїх кривдників. Сказав: не має до них претензій, і пішов геть. Його двадцятиоднорічний товариш не такий поступливий. Говорить: коли висів догори дриґом з десятиметрової висоти, перед очима промайнуло все життя. Тож вибачати злочинців не збирається.

Сергій Авраменко, керівник ЛВ міліції на станції "Коростень":

- Затриманими виявилися два неповнолітні жителі міста Коростеня які навчаються в середній школі номер шість за місцем навчання та проживання характеризувалися негативно схильні скоєння хуліганських дій вживання спиртного

Хлопці зчепилися з двома старшими парубками на шкільній дискотеці. Дорогою додому молодші влаштували на вокзалі засідку. Спочатку "вирубили" одного. Іншого теж відлупцювали, і вже зібралися йти, та один запропонував скинути побитого з мосту. Проти юнаків порушили кримінальну справу за розбишацтво. Втім, є імовірність, що відповідатимуть вони за спробу вбивства.

Олександр Дем’янчук. Олександр Данилов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.