Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві завдяки сигналізації упіймали двох квартирних злодіїв

3 березня 2010, 12:29
Дата ефіру/події: Середа, 3 березня 12:29

Береженого Бог береже - приказка справдилася у Святошинському районі Києва. Там упіймали двох квартирних злодіїв. Обидва влізли у квартири, обладнані сигналізацією.

Квартирного крадія з Грузії не зупинив ані домофон, ані консьєрж, ані собаки. Злодій без перешкод зайшов до будинку, піднявся на тринадцятий поверх і за лічені хвилини відчинив двері. Шукав гроші та коштовності.

Олена, постраждала:

- Я ушла на работу - и где то минут через 15 пришел сигнал на службу охраны. Когда приехала домой, то увидела, что все перевернуто, все вещи, все шкафы, все, что можно. И узнала, что пропали ценности из квартиры. Судя по всему, пытался вынести деньги и какие-то ценности.

Крадія затримали співробітники державної служби охорони. Квартира під сигналізацією, тож за кілька хвилин міліціянти вже були на місці злочину. Взяли під контроль імовірні шляхи відступу крадія, але він здаватися не збирався: вистрибнув з другого поверху.

Віктор Стахов, співробітник державної служби охорони:

- Один человек поднялся наверх, второй пошел на блокировку дома. Ну и, как говорится, инструкция не подвела. Он, уже выпрыгивая с второго этажа с лестничного окна, там был задержан. Как говорится, загнанный зверь ищет самый короткий путь.

У тому таки Святошинському районі Києва затримали ще одного квартирного злодія. До арешту чоловік встиг пограбувати, щонайменше, сім квартир.

Олександр Дем’яненко, керівник відділу Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Крадіжки скоював шляхом проникнення в квартиру через вікно чи балкон. Це були перші або другі поверхи. Брав такі речі, не перебирав дуже сильно. Були і телевізори, і відеокамери. Прикраси та речі, які мали цінність. Виходив аналогічно через балкон чи кватирку, або через двері, якщо вони відкривалися.

Затриманий:

- Вы раньше судимы?

- Да.

- А за что?

- За квартирную кражу.

- Одна судимость?

- Две.

- Аналогичное преступление?

- Да.

- Зачем вы этим занимались?

- Нужны были деньги. Чтобы как то жить.

Обох затриманих крадіїв тримають під вартою. Вони мають перспективи найближчі кілька років жити за рахунок держави - у в'язниці.

Тарас Білаш, Аркадій Моос. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.