Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сімейне подружжя колекціонувало непотріб, допоки його не знищив вогонь

4 березня 2010, 10:17
Дата ефіру/події: Четвер, 4 березня 10:17

40 років подружжя в Конотопі крало сміття. Темними ночами люди тягли до власної квартири мотлох, що його викидали сусіди. Зрештою, в помешканні спалахнула пожежа, в купі непотребу загинув і сам господар.

Це не філіал сміттєвого полігону, а сімейне гніздечко щасливого подружжя. Сім'я прожила в цій квартирі сорок років.

Алла Григоренко, директорка ЖЕКу:

- С одной комнаты вывезли два полных прицепа. Там были старые кастрюли, сковородки, ящики от телевизоров… Все, что негодное на мусорке - все было в квартире.

Із затятістю маніяків подружжя збирало лахміття, старі газети, зламані іграшки - колекцію берегло від чужого ока, на гостини нікого не кликало.

Софія Тихонівна, сусідка загиблого:

- Наслідників у них немає, жили вони дуже замкнено з чоловіком, ні з ким не скандалили, не вступали в конфлікт, але і ні з ким вони не дружили.

Першими, хто зміг оцінити колекцію непотребу, стали пожежники. Їх викликали сусіди, коли побачили, що з вікон пенсіонерів валує чорний дим.

Олександр Ігнатенко, командир відділу пожежної частини м. Конотопа:

- Коли відкрили двері, то пробратися до очагу пожежі було неможливо, так як була сильна захламленість квартири до потолка: коробки, мусор... Було прийнято рішення приступати до гасіння пожежі через балкон і вікно на кухні.

Шар сміття у квартирі був таким товстелезним, що головами МНСівці сягали стелі. Власниця цього багатства саме десь подалася, а її чоловік заснув з увімкненим саморобним обігрівачем. Пожежу загасили за годину. Ще три шукали в завалах тіло пенсіонера, що помер від отруєння чадним газом. Коли ж господиня повернулася й побачила, що рятувальники розбирають її сміттєві накопичення - кинулася боронити непотріб як приватну власність.

Алла Григоренко, директорка ЖЕКу:

- В квартиру мы, конечно, зайдем, санстанцию вызовем, напишем ей припис и будем проводить с ней серьёзную работу. Может даже к врачу надо человека повести. Потому что здоровый человек так, наверное, не мог бы квартиру захламить.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.