Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові викрили злочинне сутенерське угруповання

4 березня 2010, 12:58
Дата ефіру/події: Четвер, 4 березня 12:58

Злочинне угруповання сутенерів за кілька років завербувало не один десяток дівчат. Серед повій були й неповнолітні. Тепер вони переповідають свої недобрі пригоди.

Андрій та Василь шукали дівчат для секс-бізнесу в нічних клубах і розважальних закладах. Давали в газети оголошення про роботу для симпатичних молодиць. Проте, яку саме - не вказували.

Оперативний співробітник ГУ МВС України у Львівській області:

- На співбесіді вони визначалися, чи здатна ця дівчина виконувати функції повії, чи не здатна.

Сутенери налагодили широку мережу вербування повій і пошуку клієнтів.

Оперативний співробітник ГУ МВС України у Львівській області:

- Для того, щоб завжди поступали свіжі клієнти, крім того, що надавали телефони дівчат у газети, було виготовлено ряд візитівок, які розповсюджували серед таксистів, адміністраторів готелів, нічних розважальних закладів. Ними було винайняте одне з відомих львівських кафе по проспекту Чорновола, де крім залу для відвідування клієнтів було облаштовано дві кімнати, в яких дівчата надавали сексуальні послуги.

Знаходили майбутніх працівниць інтим-бізнесу й серед симпатичних відвідувачок цієї львівської кав’ярні. Саме так до секс-індустрії потрапила і 22-річна Наталя. Того вечора вона з одногрупницею святкувала завершення зимової сесії.

Наталя, повія:

- Пішли в бар, замовили каву, сиділи, святкували тут. Вже збиралися додому - і до нас підійшли двоє молодих хлопців чи чоловіків. Замовили пляшку шампанського, шоколадку. Ми сиділи дуже довго, розмовляли, скаржилися на своє важке життя, на маленьку стипендію, і вони нам запропонували роботу. Тоді ми не знали, якою буде робота.

Чоловіки винаймали у Львові житла, де мешкали молодички. Задля конспірації щокілька місяців змінювали квартири. Мали своїх таксистів, котрі розвозили працівниць до клієнтів і доправляли чоловіків в орендовану оселю. Повіями працювали й неповнолітні.

Наталя, повія:

- Дівчат було багато, дівчата різного віку. Між нами були і неповнолітні, 15-14 річні, були і старші.

Наталя розповідає, заробляли вони непогано. Проте, більшість грошей забирали сутенери.

Оперативний співробітник ГУ МВС України у Львівській області:

- За ніч одна дівчина могла обслужити від трьох до семи клієнтів протягом доби, і значну суму отриманих коштів, якщо вартість однієї години становить 350-360 гривень, то половину коштів забирали організатори. Мотивували тим, що вони займались організацією процесу, підшуковували клієнтів, розкруткою телефонів, по яких можна було замовити дівчат, а також організацією безпеки.

Натепер сутенери затримані і перебувають у львівському СІЗО. Проти них порушено кримінальну справу.

Уляна Сенько, Юрій Котоус, Львівська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.