Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині злодій грунтовно підготувався до жіночого свята

4 березня 2010, 16:14
Дата ефіру/події: Четвер, 4 березня 16:14

І сам оновив гардероба, і про даму серця не забув. Усе-таки, не за горами - жіноче свято. Та тільки втішити дружину селянин на Черкащині не зможе: під час шопінгу його затримали. Чолов'яга серед ночі розібрав дах місцевої крамниці, набрав харчів і напоїв, але дійти до дому не встиг.

Коли вранці продавчиня сільмагу переступила поріг свого закладу, вжахнулася. Всередині приміщення був страшенний гармидер, а у стелі зяяла велика дірка.

Наталія, власниця крамниці:

- Побачила безлад в магазині: все перевернуте, багато товару відсутньо, відсутні дорогі напої, коньяки, цигарки. Ми відразу звернулися до міліції, написали заяву.

Візит непроханого клієнта коштував крамниці сім тисяч гривень. Міліціянти вже налаштувалися було їхати на виклик, як знову задзвонив телефон. Місцевий дільничний розповів, як уранці дорогою на роботу стрів чоловіка з величезною торбою.

Олександр Бойченко, старший дільничний інспектор Смілянського МВ міліції:

- Там знаходилися горілчані вироби, продукти харчування та інше. Спочатку він розповідав, що отримав зарплату і скупився в магазині, і ніс їх додому. Спочатку назвався Петренком.

Коли затриманий зрозумів, що опиратися - справа марна, розповів, як усе було. Приміщення зловмисник дістався вночі через дах. Розбив стелю молотком. Передусім пішов у промисловий відділ: оновив зношений верхній одяг, а також труси і шкарпетки. Потім запасся харчами, забрав кілька сотень готівки з каси. Не забув і про кохану: невдовзі ж бо жіноче свято.

Наталія, власниця крамниці:

- У нього була сплетена драбинка, були пошиті вузькі мішечки для того, щоб їх було зручно витягувати через дірку. Ми здивувалися дуже: мабуть, у нього є подруга, чи дама серця, тому що для неї він обрав фарби для волосся, косметику, туфлі, одяг для своєї баришні.

Проте, в коханих обіймах підозрюваний утішиться не скоро. Він уже п'ять разів сидів, тож тепер шансів на затишне особисте життя майже не має.

Анрій Герко, Наталя Таран, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.