Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині затримали угруповання барсеточників на гарячому

25 травня 2010, 08:01
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 травня 08:01

Кілька років на Львівщині діяла банда барсетників. Тривалий час правоохоронці не могли спіймати крадіїв, допоки не затримали на гарячому. Незважаючи на те, що при злодіях були усі речові докази, молодики зізнаватися у своїх діяннях не поспішають.

Коли хлопець залишав автівку біля магазину, і не думав, що за мить стане жертвою злодіїв.

Постраждалий:

- Буквально за пару секунд на брилку спрацювала кнопка, що машина відкрита. Подивившись, я побачив біля свого автомобілю невідомих осіб, і що починається якась суматоха: одні починають втікати, а інші їх доганяти.

Вже потім Сашкові пояснили: його легковик намагалися пограбувати "барсетники". Спостерігали за ними правоохоронці не один день. Цього разу вдалося схопити на гарячому: "Ланос" "чистили" просто на очах стражів порядку.

Роман Рибіцький, керівник Франківського РВ міліції м. Львова:

- Ці зловмисники за допомогою сканера, який зчитує сигналізацію, вдалося відчинити автомобіль. Один з них спостерігав навколо, у той час інший проник всередину автомобілю, звідки йому вдалося поцупити 4 тисячі гривень.

Схопили крадіїв з усіма речовими доказами: сканером та поцупленими грошима. Однак визнавати свою провину лиходії не збираються. Правоохоронці зізнаються, затримати зухвальців було доволі важко: діяли професійно.

Роман Рибіцький, керівник Франківського РВ міліції м. Львова:

- Особи доволі кваліфіковані, дуже обережні, завжди перестраховувалися. Відмовляються від будь-яких пояснень, від контактів з працівниками правоохоронних органів. Хоча в нас є при достатньо інших доказів їхньої вини.

Проти автозлодіїв порушили кримінальну справу. Радше за все, "барсетникам" доведеться 2-3 роки "відпочивати" на нарах.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львів, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.