Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах п'яні батьки загубили п'ятимісячне немовля

25 травня 2010, 09:10
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 травня 09:10

П'яні батьки загубили п'ятимісячну дитину. На природу прийшли з малям, а повернулися вночі додому вже самі. Пригадати, де залишили манюню, не змогли, тож почали телефонувати до міліції з припущеннями про викрадення. Аж вранці дівчинку знайшли під заводським парканом.

Микола працює водієм маршрутки. Починає трудовий день о 5-й ранку. Промисловим районом зазвичай подорожує у цілковитій тиші. Однак не сьогодні. Несподіваний дитячий крик здивував та налякав чоловіка.

Микола Носачов, рятівник:

- Обирнувшись направо, побачив отут от, під стіною - дитинка маленька. Підійшовши до неї, я взяв її на руки. Обернувши своєю курточкою, визвав міліцію і ждав, пока не приїдуть. Воно улибалось, не плакало, нічого. Улибалось.

У цей час весь особовий склад Ковпаківського райвідділу міліції шукав немовля. О третій ночі на номер "102" телефонувала збентежена жінка й повідомила про зникнення п'ятимісячної дівчинки. Слідчі одразу виїхали до батьків - відтворювати події вечора.

Петро Дяченко, керівник ГУМВС України в Сумській області:

- Позволило нам установить, где находились эти родители, какой объем спиртного они употребили и какие были после этого последствия.

Подружжя разом з немовлям провело вечір у компанії друзів - відпочивали в лісосмузі. Гуляли до глупої ночі. Під кінець ще й посварилися. Не довго думаючи, матуся стрибнула в таксі - дитя кинула на батька. Згадала про манюню вже вдома, коли побачила порожній візочок. Горе-татусь ніяк не міг пригадати, де залишив донечку.

Петро Дяченко, керівник ГУМВС України в Сумській області:

- У них сознание притупилось до такой степени, что они не давали отчет ни своим поступкам, ни своим действиям, в результате чего ребенок был просто-напросто брошен на улице, под забором.

Дитинку, яка пролежала просто неба усю ніч, міліціянти негайно доправили в лікарню.

Ніна Куропятник, завідувач відділення лікарні:

- В стані середньої важкості, з температурою 36. На тепер температура дитинки 36,4. Єдине, що дитинка, звичайно, голодна. Вона звикла до грудного вигодовування. Зараз біля неї знаходиться тітка, яка вигодовує її сумішшю "Малютка".

Правоохоронці склали адмінпротоколи на безвідповідальне подружжя: за розпиття спиртних напоїв у громадських місцях та невиконання обов'язків з виховання дітей. Перша стаття загрожує штрафом, друга - позбавленням батьківських прав.

Юлія Зайцева, Валерій Ковальчук. Суми, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.