Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Фастові випадковий свідок врятував жінку від ревнивця

25 травня 2010, 13:07
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 травня 13:07

У Фастові ревнивець намагався вбити свою кохану. Прийшов серед ночі до неї на роботу й добряче віддухопелив. Мав ножа і погрожував зарізати жінку. Та вбити бідолаху завадив випадковий свідок.

Тарас Білаш, кореспондент:

- Все почалося ось на цьому залізничному переїзді. Опівночі до приміщення чергового вдерся розлючений чоловік з кухняним ножем. Тієї ночі він вирішив навідати свою кохану.

Жінка якраз чергувала. На нічного візитера аж ніяк не чекала. Розлючений чолов'яга прийшов з'ясувати стосунки. Почалася бійка. Жіночі крики почув Олексій - проїздив поряд. Зупинився й вирішив допомогти.

Олексій, свідок:

- Він, нападник, вийшов схопивши чергову за шию, і тримав біля шиї ножа. Я намагався зупинити його, але боявся, що зроблю тільки гірше. Бо він сказав, що якщо я підійду, то він її заріже.

Олексій намагався відібрати у напасника ножа. Та марно. Роззброїти чоловіка допомогли інші водії, які почули сварку і зупинилися. Побитий ревнивець утік. У бійці за життя жінки Олексій зламав кілька пальців. Але про свій вчинок не шкодує.

Олексій, свідок:

- Треба пам'ятати, що на цьому місці можеш бути не тільки ти, а і мати, сестра, дружина. Це всігда треба пам'ятати. І треба помагать людям.

Бідолашну відвезли у лікарню. Там її оглянули, перев'язали і відпустили. Знайти постраждалу нам не вдалося. Олексій навіть не спитав, як її звати, а колега жінки відмовилася давати будь-яку інформацію.

Колега постраждалої:

- Це не моє діло. До начальства ідіть і питайте.

- А скажіть, де її знайти можна?

- Я не знаю. Воно вам нада?

Навіщо було бити та різати кохану, не зможе пояснити вже і сам нападник. Як розповіли сусіди, він звів рахунки з життям.

Сусід загиблого:

- Такий чоловік спокойний. Стасік. Ніде нічого, і не подумав би. А сам повісився. Вчора хоронили. Міліція була, скора приїжджала. А живуть вони в цьому домі. Там дві дочки.

Все ж від сусідів вдалося дізнатися, що кривдник та постраждала були подружжям. Але спільне життя не склалося - вже півроку, як родина розпалася. Однак ревнувати кохану до інших чоловік так і не перестав.

Тарас Білаш, Олександр Данилов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.