Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі двоє хлопців влаштували стрілянину з пневматичної рушниці

25 травня 2010, 13:29
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 травня 13:29

Прогулянки з рушницею в руках. У Запоріжжі троє молодиків влаштували стрільбище посеред вулиці. На щастя, влучили у дерева та припарковану машину. Бешкетників одразу ж скрутили правоохоронці.

Пиво, горілка, стрілянина з рушниці! Вечірні посиденьки троє безробітніх влаштували ще ті! Розігрілися оковитою - потягло позмагатися з пневматики у влучності. Спочатку з балкону - по птахах. Але такі вправи до душі не припали. Занадто малі та надмірно швидкі - влучити у пернатих не вдалося. У пошуках більших мішеней вийшли на двір.

Євген Слабишев, перший заступник керівника Ленінського РВ міліції у м. Запоріжжі:

- Выйдя на улицу, не отдавая себе отчет своим действиям, начали производить выстрелы в автотранспорт, не обращали внимания на граждан, детей, которые в это время находились на улице, тем самым могли причинить более тяжкие последствия, чем они сделали.

З великою мішенню справи пішли куди веселіше. Кілька пострілів - і розтрощене лобове скло припаркованої автівки. Зупинити стрільців власник легковика не ризикнув - викликав на підмогу міліціянтів. З гарячим дулом і порожньою коробкою від набоїв ті у розпал стрільбищ молодиків і скрутили.

Євген Слабишев, перший заступник керівника Ленінського РВ міліції у м. Запоріжжі:

- Прибывшая на место следственно-оперативная группа задержала троих молодых ребят в состоянии алкогольного опьянения, у которых была воздушка, и которые осуществляли выстрелы по стоящим во дворах автомобилям, а также по иным предметам.

По птахах цілилися, виправдовується затриманий. А насправді то пиво винне.

Затриманий:

- Попал из винтовки в стекло машины.

- А почему ты вообще из нее стрелял?

- Птиц хотел пострелять. Но так получилось, что попал в машину. Пришли к другу, давно не виделись. Пили пиво сначала. А потом я взял, начал стрелять. Все.

Молодшому - 18, старшому - 20. З навчанням не склалося, працювати не хотілося. Та шанс опанувати професію у юнаків буде: у виробничих цехах за ґратами. Вечірня стрільба може їм коштувати чотирьох років ув'язнення.

Інна Дудченко, Олександр Вовкодав, Запоріжжя, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.