Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Хмельницькому одружений чоловік напав з ножем на свою 17-річну пасію

26 травня 2010, 13:46
Дата ефіру/події: Середа, 26 травня 13:46

Залицяння до неповнолітньої ледь не закінчилися трагедією. У Хмельницькому одружений чоловік закохався у студентку. Та вона взаємністю не відповідала. Коли вкотре дала нелюбові відкоша, він схопив ножа. Далі про це - наші кореспонденти.

Постраждала:

- Він не домагався. Він ходив казав що я тебе люблю. Носив кольця. Казав, виходь заміж.

Так упадав одружений двадцятитрирічний чоловік, батько дворічного сина, коло сімнадцятирічної студентки. Спочатку вона залицяння заохочувала, коли ж дізналася про вагітність дружини - дала відкоша.

Володимир Гук, заступник керівника відділу УМВС України у Хмельницькій області:

- Між підозрюваним та неповнолітньою дівчиною складалися дружні стосунки. Але через певні причини дівчина не хотіла підтримувати ці стосунки, так як підозрюваний мав дружину і двох дітей. Вона наполягала на тому, щоб ці стосунки припинити.

Та чоловік на вмовляння не зважав. А коли батьки дівчини поїхали з міста, напросився в гості. Уже після кількох келихів почав благати кохану. Проте, вона категорично відповіла "ні".

Затриманий:

- Вона начала на мене: ти такий, ти сякий, іди до своєї жінки. Пару неласкових слів сказала. І щось мене це так взбісило, не помню даже, що за слова були. І переклинило.

Чоловік схопив на кухні ножа й накинувся на дівчину. Того вечора у квартирі були зведені брати студентки. Вони й зупинили нападника, викликали швидку.

Постраждала:

- Я розвернулася. Я ж не знала, що він з ножем. Думала, що з кулаками. Це він мене раз ножем, другий, третій - потім його вже забрали. Дихати не змогла, і я впала. Потім почула щось тепле, поторгала - а там ніж стирчав.

Раймонд Франковський, завідувач відділу Хмельницької обласної лікарні:

- Травма була дуже серйозна. Бо це були проникаючі рани грудної клітки. Пневмогематорекс був. А це небезпечно. Якщо не надати допомогу с пневмогематорексом, це не безпечно для життя. І може закінчитися смертю.

Ревнивця затримали на місці злочину. Його звинувачують у замаху на вбивство. Тож свого татуся діти від законної дружини не бачитимуть довго.

Тарас Білаш, Інеса Проник. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.