Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 3 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині наркоман оббирав дітей під виглядом міліціонера

27 травня 2010, 15:16
Дата ефіру/події: Четвер, 27 травня 15:16

На Луганщині наркоман оббирав дітей. Чоловік удавав міліціянта, залякував неповнолітніх та відбирав у них мобілки. Награбоване ніс у ломбард, аби вторгувати на чергову дозу.

До тюремних коридорів двадцятивосьмирічному Афанасію не звикати. Він сидів уже двічі. Спершу за наркотики, потім - за шахрайство. Наркозалежність і штовхала на злочини. Дозу потрібно впорскувати щодня, а задоволення це не з дешевих. Грошей у чоловіка не було.

Афанасій, затриманий:

- Та ну, денег нету. Ничего нету.

- А работать?

- Та я работал. Но 600 гривен в месяц. Работал в охране.

Розжитися вирішив на дітях. Підробив посвідчення міліціянта і пішов на промисел.

Олександр, постраждалий:

- Он сказал, что в этом районе у кого-то украли телефон. И сказал, покажите свои телефоны. Я достал, показал ему. Он проверил IMEI, кому-то позвонил, потом сказал, что иди домой за документами.

В'ячеслав Семенов, старший слідчий Алчевського МВ міліції:

- Дети верили ему и давали телефон на проверку. Он потом с этим телефоном скрывался. Потом сдавал в ломбард. Продавал. В основном, в Луганске. Изъято было 6 телефонов.

Скарги на псевдоміліціянта почали надходити до правоохоронців Алчевська ледь не щодня. Обурені батьки вимагали покарати шахрая.

Дамір Рифхатович, батько постраждалого:

- Первая реакция была - конечно, бежать, искать, найти и наказать. Ребенок, все таки. Ну, а так - первым делом мы поехали в милицию. Написали заявление.

Псевдоміліціянта справжні міліціянти затримали. На його карбі десяток шахрайств. Та їх може бути значно більше. Тож якщо ви стали жертвою цього зловмисника - звертайтеся до правоохоронців.

Телефони міліції: 2-11-97; 4-66-55; 102.

Тарас Білаш, Тетяна Погукай. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.