Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 3 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігові дев'ятикласник затримав двох дорослих розбійників

28 травня 2010, 11:02
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 травня 11:02

У Чернігові дев'ятикласник затримав двох дорослих грабіжників. Серед білого дня зловмисники напали на неповнолітню дівчину, жорстоко побили її й відібрали мобільного телефона. Усе це коїли під вікнами будинку, де мешкає юний герой.

Десятикласниця поверталася додому зі школи, коли поблизу одного з будинків на неї накинулися двоє невідомих. Перший нападник ударив дівчинку у обличчя,  інший - намагався вирвати у неї з рук шкільну сумку. Удари сипалися градом, закривавлене дівча кричало та кликало на допомогу, але на вулиці нікого не було.

Євген Руденко, мешканець м. Чернігова:

- Я сидел дома за компьютером, и как раз моя мама мыла окна. Она увидила, что девчонку избивают два мужика. Я выбежал без футболки на улицу.

Світлана Руденко, мати Євгена:

- Они избили девочку и пошли неспеша до поворота. В это время шли за ними мужчины, и никто не бросился за ними, только мой сын побежал.

Просто в хатніх капцях хлопчина взявся наздоганяти розбійників. Коли наздогнав, в обмін на невтручання йому запропонували вкрадену мобілку. Парубок телефона забрав - і кинувся на грабіжників.

Євген Руденко, мешканець м. Чернігова:

- Получил и один, и второй получил от меня. Потому что злости столько было, и девчонку они побили сильно. Пока я их задерживал, вызвали милицию.

Одному із затриманих нещодавно виповнився 21 рік, інший на сім років старший, ніде не працюють. По тому, як на їхніх зап'ястках клацнули кайданки, - розповіли, що пиячили в місцевому генделику. Коли ж закінчилися гроші, вирішили "потрусити" малолітню перехожу.

Олександр Алістратов, керівник Чернігівського МВ міліції:

- На сегодняшний день они задержаны, находятся в изоляторе временного содержания. Им грозит до шести лет лишения свободы. Мальчик не испугался и оказал помощь в задержании этих преступников. Примерный ученик, проявляет инициативу в классе, является лидером.

Світлана Руденко, мати Євгена:

- Когда было ему лет 7, мы отдыхали на природе, и мальчика пятилетнего сбросили с обрыва в Десну. И он бросился за этим мальчиком в воду, и спас его, а никто из старших не рискнул.

За мужність, виявлену пі час затримання злочинців, Євгена нагородили іменним годинником. Урочистості відбулися у школі, де навчаються постраждала та її захисник.

Андрій Герко, Сергій Бриль, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.