Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Троє полтавських хлопців напилися й розбили чужий автомобіль

28 травня 2010, 13:32
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 травня 13:32

Хотіли покататися, та не вміли. Троє полтавських учнів потрапили в ДТП, не проїхавши й метра. Тепер відшкодовуватимуть збитки й відповідатимуть за викрадення авта.

"Того дня ми пили пиво", пригадує учень ПТУ Андрій. Бурштиновий напій його товариство полюбляло. І цмулило його не пляшками, а літрами. Певного дня хлопці так надудлилися, що нездужали йти. Вирішили під'їхати.

Андрій, підозрюваний:

- Мы выпили с друзьями прилично пива. Литров по пять. Не знаю, что в голову взбрело. Подошел к машине, разбил стекло, потянул провода, где зажигание, и она завелась.

Заведеному двигунові хлопці зраділи - й гайда кататися. Наймолодший приятель навіть їхати не міг, лишився спочивати на узбіччі. Та подорож викрадачів закінчилася одразу.

Олег Полтавець, т.в.о. керівника Жовтневого РВ міліції м. Полтави:

- Хотіли поїхати, але, не справившись з керуванням, врізалися у стоячий поруч автомобіль.

Вранці до міліції звернувся власник "ВАЗівки" й повідомив, що хтось розбив його авто. Того таки дня правоохоронці впіймали підозрюваних.

Олег Полтавець, т.в.о. керівника Жовтневого РВ міліції м. Полтави:

- На даний час по даному факту порушено кримінальну справу ч. 2 ст. 289 КККУ щодо незаконного заволодіння авто.

Третій парубок уникне покарання. Позаяк був надто п'яний і не брав участі у викраденні. Та слідчі обіцяють йому й його батькам довгі профілактичні повчання про шкоду алкоголю.

Олександр Дем'янчук. Олександр Петрушко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.