Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 3 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині міліціонер у відпустці допоміг затримати розбійника

1 червня 2010, 10:20
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 червня 10:20

Пограбування крамниці на Львівщині. Закривавлену продавчиню та зловмисника, що тікав, випадково побачив старший сержант спецбатальйону "Грифон". І хоча міліціянт був у відпустці, затримав грабіжника.

Того дня Володимир Губик, старший сержант спецбатальйону "Грифон", був у відпустці. Тож вийшов у справах у місто. Раптом повз нього пробіг незнайомець. А за мить з найближчої крамниці вискочила продавчиня із закривавленим обличчям. Жінка кричала, що на неї щойно напали. Володимир кинувся за втікачем, і за кількадесят метрів наздогнав: крадій намагався сховатися в натовпі на зупинці автотранспорту - та марно.

Володимир Губик, співробітник спецпідрозділу "Грифон":

- Він, мабуть, в шоці був. Він не знав, що робиться. Він, мабуть, думав, що вже втік, бо він серед людей заховався.

Працівниця закладу одразу впізнала в утікачеві свого кривдника. Зателефонували до міліції. Правоохоронці відвезли зловмисника до райвідділку. Поспілкуватися ж з продавчинею журналісти не змогли. Жінка одразу після інциденту дістала відпустку й поїхала в інше місто. Як усе було - розповіла завідувачка крамниці.

Ірина Кічура, завідувачка крамниці:

- Людина, яка скоїла напад на неї, вже три дні - це були вихідні, травневі свята - ця людина приходила в магазин і спостерігала за роботою продавця. В цей день він прийшов в магазин в черговий раз. В магазині в той час не було нікого. Він попросив відпустити йому сигарети і при тому, коли вона давала йому сигарети, він її сильним ударом в обличчя, вона падає, але в той час вона встигає натиснути тривожну кнопку. В цей час він забігає за прилавок, краде гроші.

Украв 130 гривень. До побитої жінки одразу викликали швидку допомогу.

Ірина Кічура, завідувачка крамниці:

- Крові було багато. Удар був сильний, і синці на спині були. Вона як впала, то вдарилась спиною. Звичайно, на другий день гематоми, синці.

Проти 44-річного нападника порушили кримінальну справу.

Іван Іваночко, керівник Галицького РВ міліції:

- Затриманий є житель одного з сіл Буського району. Приїхав до Львова без конкретної мети. Раніше не судимий. По даному факту порушена кримінальна справа за ст. 186. На даний час триває попереднє слідство.

А Володимира Губика, що затримав злочинця, нагородили.

Уляна Сенько, Юрій Котоус, Львівська область. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.