Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині хлопець скоїв подвійне вбивство та згвалтування

1 червня 2010, 11:57
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 червня 11:57

Молодик із Хмельниччини вбив співробітника і його знайому. Компанія зібралася за пляшкою, але мирно повечеряти не вийшло. Наприкінці чаркування чоловіки посварилися.

Палицею по голові бив свого товариша так, що кров потрапила на стіни та стелю. А все після того, як двоє чоловіків влаштували на роботі вечірку. Запросили за компанію й знайому молодицю. Коли алкоголь зморив дівчину і та заснула, чоловіки почали ділити її між собою як здобич.

Затриманий:

- Михайло тоді мене оце почав, в грудину мене вдарив. Я йому пригадав ще прошле, як він мене зроснув через бідро на плиту. То я йому рішив отомстити. Я йому хотів по голові вдарити, та не ожидав, що я його вб'ю.

Як загиблий віддав Богові душу, молодик узявся за дівчину. Розбудив і сказав, що їхній приятель перебрав оковитої. Витяг бідолашну на вулицю і двічі зґвалтував.

Затриманий:

- Вона скинула з себе труси, носки. Я зняв до пояса штани і ліг на неї.

Та, втішившись, душогуб зрозумів, що жінка - потенційний свідок. Тож вирішив вбити і її. Цеглиною проломив голову, а тіло сховав у ямі для сміття.

Микола Штундер, керівник відділу Нетішинського МВ міліції:

- Щоб приховати сліди злочину, він перекинув через забор, замотав зашморг з джинсів на шиї, і таким чином відволік її в яму. Де і присипав.

Затриманий:

- Я думав, що я її відволочу в ліс і що просто її не найдуть. Скажу, що просто це Оксана зробила.

Після скоєного чолов’яга кинувся тікати з місця злочину. Та дорогою його зустрів керівник підприємства. Шефу розповів: прийшов на роботу, а там - скривавлене тіло колеги. Викликали міліцію. Правоохоронців розповідь убивці не переконала.

Микола Штундер, керівник відділу Нетішинського МВ міліції:

- Він був одітий не в ту одежу, про яку одразу давав пояснення. І в подальшому в одному з боксів виявили цю одежу в плямах крові. І почали проводити з ним слідчі дії.

Того ж вечора чоловіка затримали, і він зізнався у подвійному вбивстві. Для молодика це вже не перший переступ закону. Вже сидів за зґвалтування. Цього разу його можуть засудити до довічного ув'язнення.

Тарас Білаш, Інеса Пронік. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.