Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині двоє сутенерів відправляли українських дівчат до Москви

2 червня 2010, 15:18
Дата ефіру/події: Середа, 2 червня 15:18

Торгівців людьми затримали на Донеччині. Двоє чоловіків відправляли українських дівчат на заробітки до Москви. Заробітки не прості - молодиці працювали повіями. А замість золотої клітки потрапляли у справжнє рабство.

До чоловіка звернулася сестра з Москви - відкрито запропонувала створити секс-картель. За кожну відправлену на заробітки дівчину - від восьмисот до тисячі гривень. Ціна залежить від зовнішніх параметрів путан.

Затриманий:

- Я нашел одну девушку, предложил ей, так как положение было нехорошее, она пила, и поэтому согласилась. Поехала туда, вернулась, некоторое время здесь жила. Где она сейчас - я не знаю.

Ту дівчину досі шукають. Були ще троє претенденток на заманливу секс-роботу. Про реалії рабства ніхто не говорив - обіцяли золоті гори.

Постраждала:

- "Все будет в шоколаде, работай сколько хочешь, можешь работать, можешь - нет. Заставлять никто не будет, всегда можно уехать, денег немерено".

Макіївець, тим часом, знайшов собі партнера по бізнесу. Той погодився вмовляти колишніх підопічних - раніше він працював у центрі допомоги наркозалежним. За кожну завербовану дівчину отримував 500 гривень. Крім того, агітував вуличних повій.

Андрій Небитов, заступник керівника Управління ГУ МВС України в Донецькій області:

- Он посещал места сексуальных услуг с девушками на улицах. Учитывая его прошлую работу, он там общался с людьми, которые склонны к употреблению наркотических веществ, в общественной организации с такими общался. Из этого числа выбирал девушек.

Лише за рік правоохоронці змогли назбирати достатньо доказів, аби припинити продаж людей. Тепер обом комерсантам світить від 3-х до 8-ми років в'язниці. А справу продовжать російські міліціянти: шукатимуть тамтешніх сутенерів і рятуватимуть дівчат із халепи.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.