Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 3 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Погрожуючи зброєю, двоє хлопців вкрали з магазину горілку

7 червня 2010, 11:49
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 червня 11:49

Горілка без пива - гроші на вітер. Любителі оковитої з Одещини так прагли підвищити градус, що почали погрожувати продавчині. Розрахувалися швидко, але без грошей: на жінку націлили пістолета.

Хто не робить, той підробляє. Двох молодиків здружила горілка, тож почали разом перебиватися випадковими заробітками. Так потрапили до села Корсунців, що на Одещині. Останні гроші протринькали, а випити хотілося.

Олександр Чемерисов, старший слідчий Комінтернівського РВ міліції:

- Как они поясняли, в этот день, 1 числа, они искали новое место жительства, ходили, и в течении дня распивали спиртные напитки. И в Корсунцах, по месту жительства, один из них нашел пистолет, похожий на боевой пневматический.

Безцільно розгулювали озброєні парубки недовго. Підійшли до крамниці. Один чатував на дверях, інший пішов усередину.

Ірина Боєнко, продавчиня:

- Потом он сказал, чтоб я ему дала водку, я дала "Хортицю", бутылочку пива и сигареты LM-красные.

Про те, що покупець озброєний, жінка не здогадувалась.

Ірина Боєнкой, продавчиня:

- Он как зашел - я обратила внимание, у него не было в руках ничего. Когда сюда зашел, он мне сказал: "Зачем вы сказали вынести куртку?" Я сказала: "Я чувствую себя неловко. Вы как-то себя ведете неадекватно". Вот. А он мне потом пистолет сюда. И говорит: "А сейчас вы как себя чувствуете?" Я говорю: "Что вы хотите?" Он: "Вот это все, что на прилавке". Я говорю: "Берите".

Коли за озброєним клієнтом закрилися двері, налякана жінка зачинила магазин і побігла до власниці. Та пістолета не злякалась, кинулася наздоганяти лиходіїв.

Любов Іванова, підприємець:

- Я первым делом вылетаю. Посмотрела туда-сюда, а их нету, куда ж они делись? А потом бежала туда на детскую площадку. И потом муж догоняет. А они идут себе, в правой руке у него пистолет, в другой - бутылки. Он идет себе, чувствует себя нормально.

Жінка зметикувала: порушників можна легко затримати. Нахаби навіть не пробували тікати: просто йшли в бік Одеси.

Любов Іванова, підприємець:

- Я бежала, мне надо было, чтоб где-то была милиция. Как раз ехал патруль туда, спасибо им, конечно. Они остановились, я им слова не могу сказать, запыхалась вся! Говорю, там с оружием, я ж не знаю, что у них за пистолет. И что у них в голове вообще. Один из них был просто невменяемый. Ему выстрелить, если он оказывал сопротивление милиции. Они повытаскивали свои пистолеты, тогда он уже понял, что надо их бояться.

"Гастролерів" перехопили й доправили у відділок. Один з Одещини, інший - з Криму. Переконують: до злочину не готувалися, просто гроші скінчилися.

Затриманий:

- Это было не продумано, вообще никто не думал, что будет криминал.

- Но у вас оказался пистолет под рукой?

- Не боевой, пневматический. И незаряженный.

Олександр Чемерисов, старший слідчий Комінтернівського РВ міліції:

- Один из них неоднократно судимый, хотя и молодого возраста, но неоднократно судимый. Один освободился в январе этого года, который был с пистолетом, а второй тоже неоднократно судим.

Проти зухвальців порушили кримінальну справу. Враховуючи колишні судимості, за ґрати вони сядуть років на п'ять.

З Одеської області - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.