Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кіровограді затримано азартного грабіжника вітчизняних автомобілів

9 червня 2010, 09:42
Дата ефіру/події: Середа, 9 червня 09:42

Гроші - ніщо, задоволення - все! Саме за таким принципом викрадав машини мешканець Кіровограда. Своє захоплення порівнює з гральними автоматами: адреналіну через край, ніколи не знаєш, який буде вилов.

Купуючи стареньку "ВАЗівку", Дмитро й гадки не мав, що на його годувальницю зазіхнуть крадії. Тож сигналізацією не надто переймався. Однак якось вранці знайшов автівку спорожнілою - невідомі винесли з салону геть усе.

Постраждалий:

- Поставил машину возле подъезда и ушел в ночь на работу. Прихожу - дверь открыта, замки сломаны. Сразу посмотрел - аккумулятор украли, с салона основное ключи, запчасти.

Постраждалий звернувся до міліції. Правоохоронці з'ясували: такий злочин в області не перший. Злодій працював обережно. Обирав переважно старі автівки. Оперативники влаштували засідку.

Віктор Гладкий, перший заступник керівника Кіровського РВ міліції:

- Был задержан житель города Кировограда. В настоящее время он отрабатывается на причастность к совершению ряда нераскрытых преступлений аналогичным способом на территории Кировограда.

Тридцятитрирічний затриманий раніше вже сидів за викрадення авта. Звільнився - і знову за своє. От тільки цього разу його цікавили вже не машини, а їхній вміст. Крадій розповідає, люди часто залишають у салонах цінні речі. Якось він витяг звідти справжню рушницю. У бік іномарок спритник навіть не дивився - мороки багато. Працював тільки з вітчизняними.

Затриманий:

- Потому что легко их открывать. Те некоторые просто ставят - и в них оставляют много ценного, а их легко вскрывать и можно подзаработать.

Одна автівка, друга, третя. Невдовзі крадіжки стали приносити не тільки гроші, а й задоволення.

Затриманий:

- Сразу был страх, потом - уже все, никакого страха, ничего не было. Азарт начался, и такой - больше, чем на в автоматах.

Кіровоградець знову сяде в тюрму, де й лікуватиметься від нездорової манії.

Олександр Дем'янчук. Віталіна Бевзенко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.