Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі п'яні мешканці не помітили пожежу в своїй квартирі

9 червня 2010, 12:54
Дата ефіру/події: Середа, 9 червня 12:54

Пожежа в одеській багатоповерхівці. Мешканці квартири, де зайнялося, навіть не підозрювали, що горять. На крики сусідів і грюкання у двері не зважали. Далі про це Оксана Піднебесна.

Що горять, мешканці цієї квартири навіть не підозрювали. В оселі на сьомому поверсі зайнявся звичайний матрац. Начебто тверезі господарі чомусь не помітили полум'я в кімнаті.

Ірина, мешканка квартири:

- Та не, мы не курили и не спали. Просто лежали. Парень пришел и говорит: "Вы горите".

А ось версія сусідів нічних подій інша. Мешканці багатоповерхівки побачили дим, що валував із вікна на сьомому поверсі, ще ввечері. Проте достукатися до п'яної компанії не змогли.

Наталія Малих, сусідка:

- Они в нетрезвом состоянии, произошло возгорание. Соседка с восьми часов и до сих пор - ночь уже, боролась с этим. Они не открывали.

Після кількагодинних марних спроб розбудити власників квартири сусідам довелося покликати на допомогу еменесівців. Рятувальники з'ясували: матрац зайнявся від недопалка.

Майя Гринько, керівник прес-служби ГУ МНС в Одеській області:

- Пожарным потребовались считанные минуты и ведро с водой, чтобы потушить загорание. Квартира была в крайне захламленном состоянии. Пожар был на седьмом этаже и, по большому счету, если бы спасатели приехали позже - это могло бы угрожать жизни людей.

Наталя Малих, сусідка:

- Проблема в том, что люди не сознательны, не работают. Колоссальная задолженность, соответственно, они ведут беспорядочный образ жизни. Это привело к такому последствию. Слава Богу, мы отделались легким испугом.

Та чи закінчиться все лише переляком, якщо п'янички знову підпалять квартиру, - мешканці одеського будинку дуже сумніваються.

Тетяна Піскун, Владислав Величко, Одеса. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.