Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі 15-річний підліток зарізав жінку за її сексуальну орієнтацію

11 червня 2010, 14:25
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 червня 14:25

Убивство на сексуальному ґрунті. У Запоріжжі підліток зарізав 35-річну жінку лише за те, що була нетрадиційної орієнтації. Мовляв, вона накинула оком на дружину його приятеля.

Убивця, 15-річний підліток, та його майбутня жертва, 35-річна жінка, разом прийшли до спільних знайомих - сімейної пари. Трагедія сталася на сходах під'їзду. Перед тим, як подзвонити у двері, школяр вирішив провести зі своєю супутницею профілактичну розмову.

Володимир Новиков, керівник відділу Ленінського РВ міліції м. Запоріжжя:

- На почве того, что девушка придерживается нетрадиционной сексуальной ориентации, это показалось недопустимым молодому человеку, между ними возник конфликт, в ходе которого нанес множество ножевых ранений, от которых потерпевшая скончалась в больнице.

Після кривавої розправи підліток накивав п’ятами. Та далеко не втік - затримали його протягом доби. Міліціянтам розповів: убив жінку через підозри, що вона хотіла звабити дружину приятеля.

Підозрюваний:

- За неправильное отношение к жене моего друга. Убил я ее ножом, нанес 15 ножевых ранений, после чего она скончалась в больнице через три минуты после начала операции.

Можливо, вплинуло й те, що хлопець належить до одного з радикальних угруповань. Хоча це - лише припущення, кажуть правоохоронці.

 

Володимир Новиков, керівник відділу Ленінського РВ міліції м. Запоріжжя:

- Проводится досудебное следствие, факты выясняются, часть находит свое подтверждение.

Убивця запевняє: шкодує, що таке скоїв, але про пом’якшення вироку не просить. Йому інкримінують навмисне вбивство. А за це садовлять за грати на 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.