Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві хлопець пограбував холодильник з морозивом

11 червня 2010, 14:36
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 червня 14:36

Спека - зло. Вона штовхає людей на шалені вчинки. Так у Києві парубок пограбував холодильник з морозивом. Ненажера поцупив аж вісімдесят пачок.

Марина Борисполець, кореспондент:

- В таку спеку всіх тягне на холодненьке. Однак більшість обмежується однією-двома пачками морозива. А от куди можна подіти вісімдесят - загадка.

Чи то розум потьмарився від сонця, чи то просто побачив, що можна на дурничку наїстися. Та витяг молодик із холодильника біля рундука чимало морозива. Спочатку носив пачками, потім ящиками. Навіщо - не пояснив.

Юлія Мусташ, заступник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Побачив кіоск, біля якого був холодильник з морозивом. Він зламав замок і забрав морозива на суму 546 гривень.

Продавчиня намагалася завадити, та молодик дав їй кулаком в обличчя. "Свідок" спробував зустрітися з постраждалою, але в кіоску її не знайшли. Після нічного пограбування дівчина звільнилася. Її колега спілкувалася з журналістами неохоче.

Продавщиця:

- Відкрили лоток, да, в морозілки, так, а що?

- Скло вибили, чи як його відкрили?

- Він її вдарив, вона підійшла - каже, що ти робиш, а він кулаком її по лицю. Вона каже, я присіла. Так больно було - засвітилося в очах.

Коли молодик зник, продавчиня викликала правоохоронців. Вони швидко знайшли грабіжника, адже дівчина бачила його й раніше, тому чітко описала зовнішність.

Юлія Мусташ, заступник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Цього юнака неможливо було не помітити, він привертав до себе увагу своїм зовнішнім виглядом. Він нарком, він був раніше засуджений і притягувався до відповідальності кримінальної.

А ось куди молодик подів награбоване - загадка для всіх. А сам він не зізнається.

Юлія Мусташ, заступник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- При ньому морозива вже не було, коли його затримували.

Тепер молодик під вартою. Він вже був раніше засуджений, тож, найімовірніше, знову сяде за грати. Там морозивом його навряд чи пригощатимуть, доведеться смакувати баланду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.