Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кривому Розі посиденьки з незнайомцем закінчилася для жінки смертю

14 червня 2010, 11:17
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 червня 11:17

Не пий із незнайомцем - небіжницею станеш! Цю мудрість підтвердила трагедія мешканки Кривого Рогу. Жінці так кортіло випити, що запросила до оселі випадкового перехожого. Проте, посиденьок не пережила.

46-річну жінку в будинку добре знали. Доросла донька мешкала з бабусею. Самотня молодиця жила з торгівлі овочами біля оселі. Полюбляла хильнути.

Сусідка загиблої:

- Я знаю ее. Тут заряжала телефон, покупала помидоры, арбузы, овощи она продавала. Знаю, что всегда пьяная она была, выпившая.

Пила й незнайомців до квартири водила. Утім, усі гулянки миналися тихо. І тієї фатальної ночі сусіди не почули жодного крику. Лише за два дні у відчиненому помешканні виявили закривавленого трупа. Яка причина смерті - ні прибулі на місце слідчі, ні навіть судмедекспертиза одразу визначити не змогли.

Олег Гайфутдинов, керівник Саксаганського РВ міліції в м. Кривому Розі:

- В этот же день было произведено судебное медицинское обследование, и после вскрытия установить причину смерти не представлялось возможным, потому что были обширные гнилостные изменения.

Де шукати вбивцю, підказав дзвінок наступного дня.

Олег Гайфутдинов, керівник Саксаганського РВ міліції в м. Кривому Розі:

- На следующий день в дежурную часть нашего Саксаганского райотела поступило сообщение от дочери этой гражданки о том, что из данного домовладения были похищены следующие вещи: телевизор, магнитофон, мобильный телефон и стационарный телефон.

За два дні підозрюваного затримали. Чолов'яга спокійно відтворює слідчим події кривавої ночі. Познайомився з жінкою на вулиці. Спочатку господиня запросила його в гості - хильнути по чарочці. Опівночі відчиненої крамниці не знайшли - придбали дві пляшки спирту в аптеці.

Затриманий:

- После первой рюмочки со второй бутылки я посмотрел по квартире, - что она, ну, человек пьет. Ну, начал интересоваться, что, как, она промолчала и такую фразу сказала: "Что, оно тебе не нужно?"

Тепла розмова не клеїлася, в захмелілій голові гуло. Гість почав збиратися додому. Аж раптом господиня запропонувала лишитися ночувати. Парочка подалася до спальні.

Затриманий:

- Вот так она легла, я разделся, лег рядом.

- Вы разделись, все с себя сняли?

- Я только в плавках остался, но не было никаких предпосылок к тому, чтобы был секс, ну с моей стороны.

Балачки про життя жінці набридли. Роздратована господиня почала повчати гостя, і навіть не добирала слів - ударила одразу по найболючішому.

Затриманий:

- Ну, она сказала: "Лежишь рядом с женщиной и ничего не делаешь". И назвала меня импотентом, после чего я ударил ее по лицу.

Із розбитого носа лилася кров, але жінка не вгамовувалася. Затулити їй рота вдалося лише подушкою, але вже назавжди. Експерти з'ясували: перед цим чолов'яга встиг зґвалтувати хазяйку. А коли втікав - прихопив із квартири техніку. Провину затриманого вже довели. За грати він сяде не вперше, раніше тільки крав, тепер ще й убивство. Тож цього разу кілька квадратних метрів у камері стануть домівкою років на 15.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.